0

Amsterdam – Jullie kennen mij vast nog van de blogs op I Love Fashion News. Meestal gingen die over feestjes. Inmiddels ben ik een half jaar ouder geworden en is het tijd om te gaan schrijven over de echt belangrijke dingen in het leven: beauty.

Vanwege mijn werk als journalist krijg ik de mogelijkheid veel producten te testen en behandelingen te ondergaan. Voor het magazine Glamsterdam verzorg ik de vier beautypagina’s, en dankzij mijn bedrijf Goodiebag Girl is het ook een must op de hoogte te blijven van wat er gebeurd in beautyland. Zo ben ik altijd up-to-date en kan ik de juiste producten bij de juiste doelgroep binnen brengen in de goodiebag. Het lijkt mij daarom hartstikke leuk jullie af en toe te vertellen wat voor nieuwe peeling er op de markt is en waar je naar toe moet gaan voor de beste ayurvedische massage.

In de behandelkamer van het Yves Rocher Beauty Instituut.

Om te beginnen bij Yves Rocher. Dit ietwat stoffige merk heeft een totale re-styling ondergaan. In Rotterdam heeft Yves Rocher zelfs een waar schoonheidsinstituut achter de winkel op Beurstraverse 37. Verwacht geen prachtig aangeklede salon maar een basic ruimte waar je niet wordt afgeleid door tierelantijntjes. De kleur op de muur is lavendelblauw om tot rust te komen. Ik heb voor de Culture Bio-behandeling gekozen. Een vochtherstellende behandeling die de huid met 100% eco-producten uit de Culture Bio-lijn weer in balans brengt. Vooral de geur van het serum met oranjebloesem is me bijgebleven. De behandeling wordt afgesloten met een basis make-up van poeder, mascara en een gloss voor op de lippen. Zo hoef je niet met een blote-billen-gezicht de straat op na een ontspannend uur voor jezelf.

Na de behandeling zit ik meteen in de stress om op tijd te komen voor de première van Cirque & Stiletto in het nieuwe Luxor Theater (een theatershow met Ellen ten Damme). Eten moest ook nog gebeuren tussen de bedrijven door en als ras Amsterdammer de weg vinden in Rotje Knor blijkt niet eenvoudig. Goddank weet ik in één keer de juiste tram te vinden en is mijn vader zo lief zijn verloren kind op te halen bij de tramhalte en me met paraplu naar Café Rotterdam te begeleiden. De show begon en de familie Visser glimlachte van oor tot oor, omdat we op tijd waren.

Met best friend Bodo Breg (personal shopper) bij Cirque Stiletto

Wat het 8-uur journaal net niet haalde maar ik jullie niet wil onthouden:
- Keune lanceert een nieuwe designlijn.
- Beauty Brands United (een platvorm om nieuwe producten te lanceren en waar journalisten de mensen achter een aantal beautymerken kunnen ontmoeten) was een groot succes. Hier heb ik veel inspiratie op kunnen doen, onder andere voor het beautygedeelte in de I Love Beauty Newspaper die volgende week gelanceerd wordt.

De nieuwe producten van Keune zijn onthult.

Gel maken hoort tegenwoordig ook bij de algemene ontwikkeling. Tijdens de presentatie van de nieuwe Keune designlijn kregen we een laboratorium jas aan en voelde ik me een enorme nerd. Natuurlijk schoot ik per ongeluk express uit met de pipet die in plaats van 3 druppels parfum er 8 van maakte. Ben ik tenminste verzekerd van een lekkere geur in huis wanneer ik de tube gel open draai.

In het Keune lab

Bepakt met kilo's nieuwe beauty-voorraad verliet ik het pand. Op dat moment wist ik weer waarom ik ooit de goodiebaghandel ben ingegaan: wat zijn spullen toch ongelofelijk leuk!

Een mijlpaal in ons goodiebagimperium zijn onze eigen Goodiebag Girl tasjes. Daar passen een hoop beauty-gadgets in.

De Goodiebag Girl goodiebag!

Tot over 2 tweekjes! Liefs,

Karlijn

Volg mij ook op Twitter

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties