0

Den Haag - Het is alweer bijna drie maanden geleden dat ik voor het laatst de binnenkant van een kapsalon heb gezien. En omdat ik me nog heel goed kan herinneren hoe zielsgelukkig ik de vorige keer na m’n kappersbezoekje was, sta ik op het punt om alweer een afspraakje te maken. Goed he?

Dit keer geen acht maanden wachten, maar een nette drie maanden? Hoewel.. die afspraak moet natuurlijk nog steeds gemaakt worden.

Maar is het niet eens tijd voor iets nieuws? Ik heb nu al sinds m’n veertiende lang blond haar, en daarvoor was het tot net over m’n schouders, dus ook niet echt compleet anders. In een heel ver verleden had ik een boblijntje, met een dikke vette pony, a la Anna Wintour. Zou dat me nog steeds staan?

En zo belandde ik vorige week op de website van het Amerikaanse tijdschrift InStyle, ik probeerde kapsels die ik nooit van m’n leven bij de kapper zou proberen. En eerlijk gezegd, zonder groot succes. Kijk mee met de acht leukste.
Wat vinden jullie van m’n coupe Rihanna? Verschrikkelijk toch. Die kleur staat me echt niet en dat modelletje is ook niet helemaal mijn ding.
Goed, dit rattekoppie wat Ashlee Simpson op haar hoofd draagt ga ik dus ook never nooit proberen.
En m’n haar zwart verven en in een bobje met dikke pony knippen, zoals Lily, moet ik ook maar vergeten.
Ik vind het kapsel van Michelle Williams echt prachtig, maar hier zie ik er net zo uit als m’n oma van bijna 80.
M’n haar geel verven a la Lady Gaga? Heel misschien met een spuitbusje voor carnaval, of nee, daar doe ik niet aan joh!
Dit kapsel van Gwyneth Paltrow heb ik serieus nog in overweging genomen, maar het staat me op dit plaatje echt niet en nu durf ik dus niet meer.Ik ben verliefd op de kleur van Kate Walsh (Addison in Grey’s Anatomy/Private Practice), maar het brengt het rood in m’n gezicht net nog iets meer naar boven. No go dus.Keira’s bobje is het enige kapsel wat ik nog best leuk vind staan. Maar probleem daarmee is, ik krijg dat natuurlijk nooit zo mooi geföhnd, en als het dan eindelijk een keertje gelukt is, zakt dat toch met de eerste windvlaag weer uit. Ook maar vergeten dus.

Denk dat het verstandig is als ik straks bij de kapper gewoon weer zeg ‘dode puntjes en graag iets meer natuurlijk blond’

En willen jullie het ook proberen? www.instyle.com

Liefs,

Annemerel

Volg mij ook op Twitter!

www.annemerel.com

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties