0

Den Haag – De laatste paar dagen van 2010 zijn aangebroken. Kerstmis is voorbij, evenals Sinterklaas, de zomer, mijn verjaardag, en eh.. heel erg veel meer. Vandaag mijn 2010 round-up in beauty.

In januari begon ik voor de tweede keer aan een antibioticakuur tegen m’n acne. Ik zat weer eens lekker onder de pukkels en dat moest maar snel weer afgelopen zijn. Niet alleen heel vervelend om een pukkeltje te hebben, ik heb ook nog eens de slechte gewoonte die dingen volledig open te krabben, nou dan ben je nog net iets verder van huis.

In februari had ik mijn eerste ervaring met Rob Peetoom en wat maakte dat mij zielsgelukkig. Ik heb wekenlang stralend rond gelopen, alleen maar omdat mijn highlights perfect waren en ik drie keer meer volume in mijn haar leek te hebben.
In maart ontdekte ik mijn nieuwe en huidige dagcreme, een cremetje van Estee Lauder, Daywear+ met een tintje, die je pas ziet als je hem aanbrengt. Het is dus een grijze instantie, maar het moment dat het in aanraking komt met je huid neemt het de kleur aan van je huid. Een soort van hele lichte foundation. Prachtig!

In april begon ik met blogs schrijven voor I Love Beauty News, het eerste product wat ik testte was een lipgloss van ModelCo. Ik was niet alleen verliefd op de prachtige zilver met roze verpakking, maar ook op het glossje zelf, want daar worden je lippen dus echt lekker groot en glanzend van!
In mei werd ik niet alleen 21, ik begon me ook steeds meer te ergeren aan wat ik noem ‘rimpels’ het is natuurlijk geen ramp van wereld formaat, maar zo zag ik het soms voor slechts enkele seconden wel. Ik ben net echt volwassen en begin nu al af te takelen. Bummer!

In juni kwam ik voor het eerst in aanraking met de Holy Beauty Grail, Elizabeth Arden’s Eight Hour Cream. Ruikt misschien niet zo lekker als m’n normale glossjes, maar is minstens 10x zo voedend en multifunctioneel niet te vergeten. Op m’n bovenlip toen ik hem had geprobeerd te harsen met een ongewenst resultaat en nu lekker op m’n ellebogen met dit koude weer.

In juli ging ik naar Italie en probeerde ik voor het eerst echt knalrode lippenstift. De verpakking is prachtig, de kleur ook, maar niet voor mij. Althans, dat is de mening van mijn omgeving. En aangezien ik vrij klunzig ben en dus ook na een paar minuten m’n lippenstift overal behalve op mijn lippen zit, heb ik het maar opgegeven.

In augustus had ik de meest vreselijke kiespijn ooit. Ik moest met spoed een wortelkanaalbehandeling en zwoor dat ik voortaan beter voor m’n gebit zou zorgen. Nooit meer lolly’s en geen bed-snacking meer voor mij. (Nu een paar maanden later is er weinig meer van die voornemens over, misschien heb ik weer even zo’n pijnlijke flashback nodig!)

In september kocht ik mijn eerste volwassen oogcreme. Ik was moe, had wallen en rimpels, het was nodig dus, vond ik. Ik kocht een creme van Estee Lauder, Night Repair Eyeserum.. Ben best tevreden. Het is geen wondermiddel, maar m’n wallen zijn verdwenen en m’n rimpels zijn ja.. nou in ieder geval niet veel erger geworden.

In oktober kocht ik onwijs veel nagellak, ik had aardig wat beauty-ongelukjes en had een beetje last van de aftersummer-blues. Dat wil zeggen, ik miste mijn bruine huidje en wilde niets liever dan zon zon zon!

In november ging ik voor het eerst naar Parijs. Ik verwonderde me over de grootheid van de Sephora aan de Champs-Elysees, ik verlekkerde bij de bijzondere producten van Colette en werd hebberig van de schattige beautyspulletjes van Laduree. Maar niks gekocht, verstandig he?!

In december kocht ik mijn eigen kerstcadeaus. Bij Sephora. Omdat ik gewoon heel graag die mooie OPI nagellak wilde hebben (Take The Stage) en omdat ik graag een luchtje wilde van Versace, Bright Chrystal, en omdat Kerst een prachtige gelegenheid is om jezelf te verwennen, niet waar?

En… hoe was jullie jaar?

Liefs,

Annemerel

Volg mij ook op Twitter!

www.annemerel.com

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties