0

Den Haag – Ik heb de fijnste producten getest, verschillende crisissen met mijn haar beleefd, heb verschillende beautygerelateerde geschiedenissen gedeeld. Jullie weten alles over mijn acné, over mijn haat-liefde verhouding met rode lippenstift en over m’n onhandigheid die zich uit in mislukte harspraktijken.

Maar na bijna een jaar lang met heel veel plezier iedere week geblogd te hebben, komt er dan toch een einde aan mijn blog hier bij I Love Beauty News. Reden? Heel jammer, een gebrek aan tijd en het gevoel dat m’n blogs met de week minder leuk werden (door dat gebrek aan tijd). En eh.. als ik iets doe, dan doe ik het eigenlijk gewoon graag goed.

Ik wil jullie allemaal bedanken voor het lezen en voor de lieve reacties. Zonder al te sentimenteel te worden, ik zal het best nog wel gaan missen!

En mocht het nu zo zijn, dat jij bang bent dat je mij gaat missen.. dan kun je me natuurlijk altijd blijven volgen op mijn persoonlijke weblog!

Nog even een paar leuke highlights van afgelopen jaar:

Mijn eerste blog, de review van de Lip Plumper van MODELco

Het interview met de rechterhand van Bobbi Brown: Eduardo

Meteen het interview uittikken in de Coffee Company

Flaming Red van Yves Saint Laurent (jajaja er zit wat roods op mijn tanden, goede les voor jullie, let altijd op dat je niet perongelijk je tanden mee neemt, haha)

Mijn zelfbruiner ervaring, dit was de na foto

Liefs,

Annemerel

Volg mij ook op Twitter!

www.annemerel.com

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties