0

NEW EDITORS TEST Easy WorkoutAmsterdam – Iedereen kent in zijn leven een paar hoogte- en dieptepunten. Deze maand heb ik mijn financiële dieptepunt meegemaakt. Het leven is duur, het leven van een fashionista is duurder. De afgelopen maanden heb ik me heel erg moeten inhouden met shoppen maar toen vorige week een belastingtoeslag voor het wonen in Amsterdam op de mat viel bleef er niet heel veel over van mijn reeds geplunderde spaarrekening.

Met nog 3 euro en 13 cent vertrok in naar de plaatselijke supermarkt om boodschappen te doen. Inmiddels ken ik de bonusproducten uit mijn hoofd en budgetkoken is mijn nieuwe hobby. Voor de supermarkt staat
een man het straatnieuws te verkopen en hij vraagt me om geld. Als ik hem zeg dat ik op dit moment waarschijnlijk nog minder heb dan hij heeft kijkt hij me vrij boos aan, terecht.

NEW BLOG Im the budget queen
Nadat ik gebeld word door KPN over een openstaande telefoonrekening en door de mensen van de wasmachine dat ze gek genoeg geen geld hebben ontvangen deze maand besluit ik dat ik drastische maatregelen moet gaan treffen. Alle kleding en schoenen die ik niet meer draag zet ik op marktplaats. Een vriendin geeft me de tip om ook mezelf als babysitter op marktplaats te verkopen. Na een paar vieze mailtjes van ene peter die wilt dat ik de moeder van zijn kind word en ene babybas26 die wilt dat ik zijn luiers verschoon haal ik mijn advertentie snel van de site.

NEW BLOG Im the budgetqueen

Alsof de belastingdienst ruikt dat ik in big, big trouble ben staat er ineens een lekker bedrag op mijn rekening. De belastingteruggave over 2009! Ik betaal meteen al mijn schulden af en hou ook nog het één en ander over! Dezelfde avond maak ik een reportage over de Haagse shoppingnight en duik ook nog even de H&M in, waar ik voor 40 euro twee paar sandaaltjes, een broek, een shirt en een jurkje koop.

Ik ga los bij de H&M

Ik ga los bij de H&M

Die financiele crisis van de afgelopen maand was zo erg nog niet, ik heb eindelijk een bijbaan geregeld, ik heb creatief leren zijn met mijn oude spullen en ik heb leren budgetshoppen! I’m the budgetqueen!

Love,

Levine

Volg mij ook op Twitter!

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties