0

Den Haag – Een dramakoningin in hart en nieren ben ik altijd geweest, ik ben een ster in het veranderen van muggen in olifanten en mijn gezicht kent vele vreemde uitdrukkingen. Mijn volgende probleem is een combinatie van beide aspecten. Ik heb in de 21 jaar die ik nu leef iets te veel vreemde gezichtsuitdrukkingen gemaakt en ik maak natuurlijk van een klein lijntje een diepe gruwelijke rimpel.

Rimpels ja, ik ben ervan overtuigd dat ik ze heb en dat ze zichzelf binnen afzienbare tijd explosief zullen vermenigvuldigen. Ze zitten onder mijn ogen, als ik lach zitten er ook nog drie naast. Verder zit er zo’n afschuwelijk geval tussen mijn wenkbrauwen als ik mijn ogen niet continu in de ‘och nee dat meen je niet, dat verbaast me echt!’ houding houd. Het witte streepje dat ik door de zon tussen mijn wenkbrauwen gekregen heb accentueert het probleem nog eens fantastisch.

Het bewijs...

En wat doe ik? Ik zit met een groot dilemma. Ik houd van een prachtig egaal gebruind huidje, maar wil toch ook het aantal rimpels zo veel mogelijk beperken en wat doe je dan? Continu met een grote zonnebril om zo de perfecte pandalook te creëren? Of smeer je gewoon je hele gezicht in met sunblock en blijf je tussen twaalf en drie in de schaduw, gesluierd?

Ik koos deze vakantie voor de gulden middenweg. Ik kocht een nieuwe grote zonnebril van Marc Jacobs waardoor ik van familieleden de bijnaam maya (de bij) kreeg. Ik smeerde mijn gezicht in met factor 20 en rond mijn ogen zelfs een factor 30. ’s Ochtends en ’s avonds ga ik hysterisch in de weer met verzorgende crèmes, soms pak ik zelfs de veel te dure oogcreme van mijn moeder. Ja ik begin echt paranoia te worden.

Me and my Marc!

Maar goed, al dat stressen over een paar rimpeltjes heeft natuurlijk helemaal geen zin. Zoals een bekende Nederlandse televisiepersoonlijkheid ooit zei ‘aan mijn lachrimpels kan iedereen tenminste zien dat ik geleefd heb’ daar probeer ik dan maar aan te denken, net als aan de vele problemen op de wereld die veel ernstiger zijn dan die paar rimpels, maar niet te veel hoor, want dan ga ik weer moeilijk kijken en dan krijg ik nog meer rimpels.

Liefs,

Annemerel

Volg mij ook op Twitter!

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties