0

NEW BLOG: Ibiza StyleIbiza – Met een overvolle koffer vol jurkjes en slippertjes kom ik na een zomer vol regen en hard werken eindelijk aan op het eiland dat zo op handen wordt gedragen. Iedereen heeft zo haar eigen reden om een bezoekje aan Ibiza te brengen.

De feesten en exclusieve afterparties, de prachtige strandjes en voor de liefhebber hippiemarkten waar je eindeloos kunt struinen naar authentieke hebbedingetjes. Zien en gezien worden doe je natuurlijk niet in zomaar een outfit.

De bekende Ibiza laarzen zijn zowel op als ver buiten het eiland een absolute bestseller.

De gewilde en veel gekopieerde Ibiza stijl is casual chic met onmisbare items als de bekende Ibiza laarzen die zowel op als ver buiten het eiland een absolute bestseller zijn. Gecombineerd met een fijne jeansshort de ideale vakantie outfit!

Shoppen op de hippiemarkt

Shoppen op de hippiemarkt

Behalve een garderobe om jaloers op te worden weten ze hier ook wat feesten is, niet voor niets komen hier DJ’s van over de hele wereld overgevlogen om te draaien in één van de vele clubs. Voor een avondje stappen jaag je al snel je halve maandsalaris er doorheen. Dus een extra rondje geven, kun je in dit geval misschien beter overslaan!

Het is me duidelijk waarom zo ongeveer iedere goedverdienende BN’er hier een villa bezit.

Dit party eiland is misschien wel de meest populaire bestemming van bekend Nederland, die hier vooral rust lijkt te zoeken. Niet alleen ILFN’s  founder Annic was er afgelopen zomer te vinden, ook Yolanthe is een vaak geziene gast en Patty Brard bezit er zelfs een eigen stulpje. Het is me duidelijk waarom zo ongeveer iedere goedverdienende BN’er hier een villa bezit. Het Ibiza gevoel is erg aanstekelijk.

Need I say more?

Need I say more?

Helaas kan ik me hier nog geen optrekje veroorloven, dan maar sparen voor de volgende vakantie!

Love, F

Volg mij nu ook op Twitter!

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties