0

NEW EDITORS BLOG: FleurAmsterdam – High heels, korte jurkjes en veel te dure tassen. Je verslikken in een hap sushi, omdat je vriendin de zoveelste anekdote over haar nieuwe scharrel op tafel gooit… Hoe Sex and the City kan je eigen leven zijn? En dan moet de film nog beginnen!

De film van het jaar liet even op zich wachten, maar afgelopen week maakte alles goed. De fabulous outfits, de heerlijke mannelijke hapjes en de ronduit lachwekkende oneliners van Samantha’s dirty mind zorgde voor een zeer vermakelijke avond die al even SATC begon als dat hij eindigde.

Fleur

Dressed up vertrok ik richting mijn eigen city ‘to catch up with the girls’ voor een quick bite die we vonden op slechts een paar meter afstand van de bioscoop. Dit was niet geheel toevallig gekozen, aangezien we allemaal hakken droegen van het formaat ‘OMG hoe kan je daar op lopen’ (moeilijk dus) en de scheve betegelde straten van Amsterdam vragen om afbrekende hakken.

H&M voor Jimmy Choo

Telt Jimmy Choo voor H&M ook?

Maar goed, voor zo’n avond heb je het dan weer over, want met een paar afgetrapte sneakers en een comfy baggy jeans is het contrast met Carrie, Miranda, Charlotte en Samantha wel heel groot en wordt het je pijnlijk duidelijk hoe glamorous je leven is.

Fleur

Bovendien zou een dergelijk samengeraapt outfit ronduit een belediging zijn voor de stylingkunsten van Patricia Field. Ze zou maar in de zaal zitten! Je weet het nooit, want in iedere stad schuilt een Carrie, Miranda, Samantha en Charlotte. In mijn eigen Amsterdam voelde ik me dan ook even helemaal one of the girls.

Alle ingrediënten waren aanwezig. Stunning outfit, check! Een schreeuwende Aziaat in een veel te vol restaurant (very Chinatown), check! Een bruisend citycenter, check! Alleen de cocktails ontbraken, maar een paar glazen wijn lijken me een prima alternatief. Het effect was er in ieder geval niet minder op. Je evenwicht bewaren is al moeilijk bij een paar centimeter boven de grond laat staan 20!

Oke, geen karaoke

Alleen de karaoke ontbrak nog

Zo kwam ik nog lichtelijk verdoofd en ver in gedachten aan in mijn Amsterdamse onderkomen, om de volgende dag achter mijn laptop te kruipen en te bloggen over de belangrijke zaken des levens: mode! Hoe SATC wil je hem hebben?!

Love, F

Volg mij nu ook op Twitter!

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties