0

Den Haag – Weet je waar ik nou echt gelukkig van kan worden? Van een geniale beautytip uitproberen. Natuurlijk zitten er altijd een stel rotte eieren tussen en gaat het ook wel eens mis met de huis tuin en keuken tips, maar daar valt dan ook wel weer om te lachen.

Zo smeerde ik als veertienjarige een rauw ei in mijn haar, want daar zou het van gaan glanzen zei de CosmoGirl. Glanzen deed het zeker, glimmen zelfs. En stinken, na een week lang twee keer per dag wassen nog en laat ik het maar niet hebben over de stank in de badkamer. Wat me ook niet veel op heeft geleverd was de tandpasta op mijn puistjes (m’n huid teerde letterlijk weg), maar echt de gouden tips wegen op tegen de missers.
Waar ik dus helemaal gelukkig van word? Het boekje ‘The Black Book of Hollywood Beauty Secrets’ vol tips met huis tuin en keukentips van Hollywoods’ finest! Speciaal voor jullie deze week de leukste tips!
- Voor een prachtig huidje stoom je je huid met pure olijfolie, net als ex-Gilmore Girl Alexis Bledel. Enige wat je nodig hebt is een grote bak kokend water, en een beetje olijfolie voor op je droge plekjes, stomen maar! Niet op puistjes smeren hoor, want daar wordt het helaas niet beter van!

- Last van acné? Meng wat aardbeien met pure yoghurt en breng het mengsel aan op je gezicht. Het kan een beetje prikkelen, maar dat betekent dat het werkt. Als je dit iedere week doet, kan het echt je puistjes uitbraken beperken aldus Rashel Pouri, schoonheidsspecialiste van onder andere Jennifer Lopez en Kelly Clarkson.
- Uigroei maar eventjes geen tijd om naar de kapper te gaan? Ken Paves, kapper van Jessica Simpson & Alba heeft een wel heel bijzondere tip. Spray wat lichte lak bij de wortels en ga daarna aan de slag met oogschaduw in de kleur van je eigen haar kleur. Ik heb dit nog nooit uitgeprobeerd, maar het klinkt wel spannend, niet waar? Vooral goudtinten schijnen voor blondines goed te werken!

- Wil je je hele lichaam laten stralen? Desperate Housewife Teri Hatcher gelooft dat een bad met een glas rode wijn erin wonderen verricht. Er zit namelijk een stofje in dat de huid circulatie een oppepper geeft waardoor je huid gezonder, stralender en zachter wordt.

Goed en dit is slechts een kleine greep uit een heerlijk boekje. Voor al beautyliefhebbers, 224 bladzijden smullen! O.a. te koop bij American Book Center!

Liefs,

Annemerel

Volg mij ook op Twitter!

www.annemerel.com

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties