0

Den Haag – He getver, vanaf gister is het officieel herfst. Natuurlijk hebben we de afgelopen twee maanden vaker storm en regen gekregen dan zon en warmte, maar nu is het dus officieel. Herfst. De kans dat we dit jaar het huis verantwoord met blote benen kunnen verlaten is nu vrijwel nul geworden. Heel erg jammer, maar laten we de herfst met een positieve instelling ingaan en vooral de voordelen niet vergeten.

Ten eerste hoeven we nu tenminste niet meer iedere dag onze benen te scheren en bang te zijn dat er een haartje onder onze oksel te zien is. Onze benen mogen we weer verbergen in panty’s, maillots, leggings en broeken, ons lichaam verpakken we in dikke comfortabele vesten, en een mooie blazer.
Teennagels hoeven we niet meer om de dag te lakken, want onze voeten verstoppen we in UGGS en mooie leren laarzen. Stiekem vind ik het op zijn tijd ook best wel leuk, die herfstkleding. Het is in ieder geval een stuk minder eentonig dan zomerkleding. Laagjes, laagjes, laagjes!

Ik moet er aan geloven, mijn winterjas is uit de kast...

Ook onze huid en ons haar mag even uitrusten, geen schade van de zon meer. Natuurlijk staat zo’n zongebruind huidje prachtig, maar we weten allemaal dondersgoed hoe verrekte slecht de zon voor je huid is. Ook m’n haar mist de zon niet. Het werd dan wel leuk blond, maar de onderkant is wel een beetje droog geworden. Natuurlijk zit m’n kapsel ook niet te wachten op een herfststormpje… Maar hey, ik zei dat we positief zouden blijven!
De andere voordelen van de herfst? Wat dacht je van chocoladekruidnoten, wie die heeft uitgevonden… lekker op de bank met een kopje thee en chocolade kruidnoten, schaamteloos. Want weet je hoe lang het nog duurt voordat ons lichaam weer bikiniwaardig moet zijn! Juist ja.. Wie zei er dat de herfst alleen maar negatieve dingen met zich mee bracht?

Lekker warm kopje thee

Boswandelingen, Speculaas, Sinterklaas, De klok een uurtje terug, Paris & Milan Fashion Week, UGGS, Peren en Mandarijnen, Erwtensoep, Herfstthee.. Doen jullie met me mee? Wat maakt de herfst voor jullie dragelijk?

Liefs,

Annemerel

www.annemerel.com

Volg mij ook op Twitter!

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties