0

Amsterdam – Lang gewacht, stil gezwegen, nooit gedacht toch gekregen… Geef toe, je hebt geen idee waar ik het over heb! Ik kan je acuut geruststellen, ik ben niet doorgedraaid, overspannen of  spontaan geestesziek geworden, nee ik ben jarig! Weer een vraagteken… want de oplettende lezer weet dat ik op 21 september jl. reeds ben verjaard. Huh….?!

Dit ligt anders, vandaag bestaat mijn blog voor I Love Fashion News 1 jaar! Ja een jaar alweer: de tijd vliegt. Dat betekent dat ik je ondertussen nu al een jaar lastigval met mijn hersenspinsels, mijn manie, mijn gezwets en geklets. Ik raaskal, roddel (soms) en verkoop een beetje onzin maar ik geniet er ieder moment van. Nou komt dat natuurlijk niet door het feit dat ik als een zombie in mijn pyjama met mijn vastgeroeste pumps en mijn ILFN-bracelet als “Lucky Charm” wekelijks aan het typen ben. Nee, mijn lol haal ik uit de waanzinnig leuke reacties die ik als “comment” onder de blog ontvang, of via Twitter, Facebook en zelfs op mijn persoonlijke email! Sommige lezers nemen namelijk zelfs de moeite om via mijn website mijn mailadres te achterhalen. Heerlijk, wat een leuke blijk van waardering! Althans, in veel gevallen. Van sommige freaks wil je alleen liever geen reactie ontvangen. Ons landje is meer idioten rijk dan ik me ooit had gerealiseerd…. Vandaag zal ik daarom een paar opvallende, leuke, lieve en bizarre vragen beantwoorden waar ik nog niet aan toe was gekomen:

Eva: … Hoe zie je er eigenlijk uit?
Zie gepaard gaande foto bij deze blog, bedenk daarbij dat ik 2 turven hoog ben, en veelal hooggehakt door de straten marcheer.

Sarah: … Waar heb je leren schrijven?
Op school, I know …ik ben een nerd….
Maar Annic (director ILFN) heeft mij een jaar geleden gevraagd om mijn geraaskal in de vorm van een wekelijkse blog op papier in leesbare vorm te gieten. Zie hier het resultaat. Oefening baart kunst, zo blijkt. Ik oefen nog vrolijk even door.

Marjolein: … Is alles echt gebeurd wat je schrijft? Heb je alles zelf meegemaakt?
Ja en Nee: Ja, alles is echt waar, al hou ik van superlatieven… en Nee, ik heb niet alles zelf meegemaakt, ik schrijf ook graag over mijn dierbare vriendinnen.

Dirk: …  * gecensureerd *
Nee dank je, daar heb ik geen interesse in.

Diana: … Wat doe je allemaal nog meer in je leven
Te veel voor een dag van 24 uur: Ik run een Marketingcommunicatie & PR bureau (www.nineteen.eu). Ik zit nu in een leuke fase waarin ik eindelijk een kantoorlocatie heb gevonden, binnenkort een nieuwe website lanceer (2Bcontinued) en ik klets als radio-infiltrant op Wild FM hitradio ook nog eens je oren van je hoofd. Kortom, ik zwets een uur in een kwartier, via mijn blog en via de radio, en als dan nog geen genoeg van me hebt dan kun je op de hoogte blijven via persberichten die ik schrijf voor mijn klanten!

Mikaella: … Heb je een (fashion)moto of statement waar je in gelooft?
Leuke vraag, maar lastig om te antwoorden. Er zijn al zoveel cliché slogans, moto’s en quotes! De quotes van Coco Chanel zijn bijna allemaal bekend en uitgekakt en opnieuw gebruikt, toch heb ik een minder bekende die ik prachtig vind:
“The most courageous act is still to think for yourself. Aloud.”

Egbert: …  Wil je dan misschien eens experimenteren met een man van 60+ ?
Wil jij een officieel contactverbod…..

Speciale mededeling voor S. : Ik waardeer ieders creatieve pogingen, maar foto’s van uw (ondertussen niet meer zo) edele delen kunnen mij niet boeien. Zelfs na 2 maanden niet. Toch leuk dat u mijn blog leest. Kortom, een weloverwogen combinatie tussen de leuke vragen en de uitlatingen van enkele heren… Hoort erbij… denk ik. Ik geniet van de leuke vragen, de leuke reacties, tips en verzoekjes. Aangezien ik het plezier van deze wekelijkse blog te danken heb aan jullie: mijn trouwe lezers, dank ik jullie hartelijk!!

Extra:
ter gelegenheid van mijn 1-jarig bestaan geef ik in samenwerking met Italiaanse zonnebrillen expert LuxSunglasses (zie ook www.LuxSunglasses.nl) maar liefst 2 zonnebrillen weg aan de leukste lezers van mijn blog. LuxSunglasses biedt middels hun webshop de meest fashionable collectie zonnebrillen aan en altijd met korting! Deze week geef ik samen met LuxSunglasses een Gucci zonnebril  t.w.v. € 150,- en een Carrera zonnebril  t.w.v. €109,- weg. Volgende week maak ik in mijn blog de winnaressen bekend.

Gucci zonnebril t.w.v. € 150,-

Carrera zonnebril t.w.v. €109,-

Wat moet je doen om kans te maken op 1 van deze 2 brillen:
1. Laat een reactie achter onder deze blog: waarom moet jij winnen?

EN/OF

2. Deel deze blog op Twitter en/of facebook en Twitter: “Ik ben fan vd wekelijkse blog van @AniquevdHulst op @ILFN en doe mee aan winactie voor n unieke zonnebril van @LuxSunglasses –>Please RT “

Succes! Volg mij ook op Twitter!

Love,

Anique

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties