0

Den Haag – Riep ik toen de zomer begon nog ‘Help, het is zomer!’ Wil ik nu alle hulptroepen verzamelen om de winter aan te kunnen. Want echt, het is heus, de winter komt eraan.

Officieel hebben we nog een maand om ons voor te bereiden, maar jullie weten net zo goed als ik dat als het op het weer aan komt in Nederland, officieel een vrij nietszeggend woord is. Voor morgen geven ze op veel plekken in Nederland sneeuw aan, ik bedoel maar.

De reden waarom ik afgelopen zomer om hulp schreeuwde was duidelijk het nog niet bikini-klaar zijn van mijn lichaam, dit keer is mijn lichaam ook weer een van de redenen, maar ligt het probleem toch net even anders. Ik hoef namelijk de eerst komende tijd geen niets verhullende niemendalletjes meer te dragen en mag mezelf warm houden met laag over laag. Probleem is dit keer dat mijn huid er nog niet klaar voor is.

Zelfs dit gouden trio lijkt niet te helpen in mijn strijd tegen de kou!

Man, bij de eerste koude luchten was mijn kop gelijk een schilferbom met m’n lippen als grootste drama. Het maakt niet uit hoeveel vocht inbrengende crème ik smeer, of hoe vaak ik ook met m’n Eight Hour Cream in de weer ben, de combinatie van acnezalfjes en kou is absoluut geen daverend succes.

Heb ik het nog niet eens over m’n haar. Ik ben namelijk groot aanhanger van m’n haar aan de lucht laten drogen. Normaal is dat geen enkel probleem, maar met deze lage temperaturen die ze weer voorspellen is dat natuurlijk helemaal geen succes. Bij temperaturen onder nul bevriest je haar gewoon. He bah, moet ik weer gaan föhnen, alsof ik niks beters te doen heb? (Lang haar is leuk hoor, maar drogen kost veeeeeel tijd!)

Deze lelijke schatjes hebben me vorige winter geholpen, voor dit jaar staat er alweer een nieuw paar klaar!

Ook ben ik nog helemaal niet klaar voor vijf lagen kleding en UGGS. Natuurlijk het is heerlijk comfortabel, geen zorgen over probleem gebiedjes, die camoufleer je gewoon met nog een lapje stof. Maar ik wil ook gewoon graag jurkjes kunnen dragen, met panty’s en een leerjasje voor buiten dan misschien. Maar wil ik die look zonder verkoudheid en blaasontsteking trotseren, dan zullen er minstens drie vesten onder m’n jasje moeten en moet ik met driedubbele panty’s gaan werken. Alle sexy-heid is dan wel een keertje verloren gegaan.

Sneeuw, alleen als ik het wil en het liefst alleen op de grond en met een lekker zonnetje!

Dan kan ik sneeuw nog best waarderen en er zelfs vrolijk van worden!

Maar het allerergste zie ik op tegen die sneeuw. Als ik nu nog even een oproepje aan de weergoden mag doen.. Ik zou dit jaar graag 2 a 3 keer sneeuw willen voor hooguit drie dagen achterelkaar, op dagen dat ik zelf niet veel belangrijks gepland heb staan (we overleggen later nog wel wanneer dat is!). Het moet sneeuw zijn die goed blijft liggen en niet modderig wordt, na drie dagen moet het van de een op de andere dag compleet, ik herhaal compleet, verdwenen zijn. Er zijn een paar uitzonderingen waar geen sneeuw mag vallen, ik noem een vliegveld, snelweg en misschien kun je m’n vrienden van de Nederlandse Spoorwegen ook ontzien. Nou lieve weergoden, als dat zou kunnen?

Liefs,
Annemerel

Volg mij ook op Twitter!

www.annemerel.com

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties