0

NEW BLOG: Hello happy hippieAmsterdam – Afgelopen week heb ik per ongeluk een soort vakantie gehad. Mijn moeder ging op vakantie en vroeg mij en mijn zusje op het huis en de katten te passen. Budgetverantwoord als ik ben leek me dat helemaal geen gek idee, zeker niet omdat mijn moeder in Scheveningen praktisch aan het strand woont! Daarbij leek een weekje met mijn zusje samen een beetje uitrusten, lezen, slapen, werken en nog wat slapen me lang niet gek!

Wie had ooit kunnen raden dat dit nu net de mooiste week van het jaar werd, alleen maar zon en hoge temperaturen? Elke ochtend vroeg opgestaan om wat te werken en dan zo snel mogelijk naar het strand! Als ik op het strand lig met mijn voeten in het strand en de meeuwen boven mijn hoofd voel ik me weer een kind. Het is makkelijk om alle problemen te relativeren en ik snap ineens waarom ik niet de diehard fashionista op torenhoge hakken ben die ik wel vaak om me heen zie. Ik lig liever niet krom voor een paar extra pumps maar ga liever naar het terras met vriendinnen. Ik ben een Bourgondisch genieter. Het ligt aan mijn Scheveningse roots!

NEW-BLOG-Hello-happy-hippie
Kijkend over de zee met de wind in mijn haren komen er allemaal sweet memories op. Als klein kind kwam ik dag en nacht op het strand. We maakten grote vuren en zwommen tot de zon onder ging in de zee. Deze hippie levensstijl bevalt me wel en ik besluit back to my roots te gaan, ik word een happy hippie! Lang leve de bruine huid en door de zon gebleekte haren, lang leve alleen maar groente en fruit eten, lang leven de ‘don’t worry, be happy’ liedjes, lang leve een week op blote voeten lopen, zelfs tot in de Ap! Lang leve de rinkelende kettingen, de sjaaltjes in mijn haren, de harembroeken en wijde jurkjes!

NEW BLOG Hello happy hippie

 Dus ik lig een week in de zon, zonder make up, met wat citroen in mijn haar voor het blonde beach effect, loop op blote voeten, speel uren rummicub, lees boeken, eet alleen maar zelfgemaakte soepen en salades en ga uit op de parade. Ik voel me heerlijk and I love the beach life maar ineens voel ik een knoop in mijn maag. Why do all good things come to an end? Dit gipsy leventje kan ik makkelijk volhouden in Scheveningen maar maandagochtend moet ik toch echt weer aan het werk in Amsterdam. Maar zoals het een echte hippie betaamt denk ik er niet langer over na, remember the don’t worry be happy, ik neem mijn beach life mee naar Amsterdam! Ik neem gewoon mijn nieuwe relaxte mood mee naar Amsterdam en word de gipsy queen, a new hippie is born.. Hello happy hippie!

Hang loose!

In de zweefmolen op de parade

In de zweefmolen op de parade

 

Zelfgemaakte gazpacho hippie style

Zelfgemaakte gazpacho hippie style

Love,

Levine

Follow me on twitter!

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties