0

Den Haag – Klaagde ik vorig week over het feit dat de winter eraan kwam, ga ik jullie deze week het eerste bewijs leveren waarom de winter dus echt zo vervelend is als ik beweerd heb. Het begon namelijk vorige week dinsdag met een onschuldig kuchje, wat woensdag morgen veranderde in een snotneus en ‘s avonds al tot een hoofd vol snot had geleid.

De volgende ochtend deed iedere spier in mijn lichaam pijn, mijn hoofd stond op ontploffen, om over mijn hoofd vol snot nog maar niet te spreken. Maar donderdag moest ik mijn bed uit, want ik zou een dagje en een nachtje naar Antwerpen gaan. Hoe ik me ‘gezellig’ door die dag heb heen gesleept is nog steeds een raadsel. Het vroor, ik had geen winterjas en ik heb tot 1.00u ‘s nachts semi-gezellig gedaan, want ik mag deze week dan wel Annemerel Snotter heten, mijn tweede naam is dus niet Party-Pooper

Tissue nummer 1.....

Maar nu, een week verder, zijn we nog geen stap dichter bij genezing. M’n neus is inmiddels schraal van de vele tissues die er langs zijn geweest. Ik heb al een week niet kunnen sporten (en mijn eetlust is helaas niet aangetast..), het enige positieve aan dit hele verhaal is mijn ontiegelijk sexy rock&roll raspstem. Ben ik de enige die dat ongelooflijk cool vind, zo’n stem alsof je al jaren lang iedere nacht feest en hooguit twee uur op een nacht slaapt?

Keelsnoepjes

Vitaminepilletjes

Maar natuurlijk zijn er meer positieve kanten aan dit verhaal. Zo kan ik ongestoord heel de dag keelsnoepjes eten, heb ik een excuus om Gilmore Girls, Glee & Gossip Girl marathons met mezelf te houden. Ik mag naar hartelust groene thee met honing drinken, uitslapen wordt even niet gezien als ‘lui’ maar juist als ‘verstandig’. Oh en ik kon eindelijk een keertje de Liss & Go, de Lifting Regard Express Eye Lifting van Filorga testen. Dat zijn een soort wattenstaafjes met daarin een goedje wat vermoeide ogen laat stralen. En omdat ik me door zo’n griepje ook weer niet helemaal uit het veld slaan, maar wel gewoon nog wil doornemen aan het gewone gezonde leven, was het wel verstandig om m’n ogen even een oppepper te geven. En volgens mij werkt het? M’n ‘voor’ foto’s zijn helaas mislukt, maar in de spiegel was dus echt wel een verbetering te zien!

Filorgastick, chic niet Super handig voor onderweg, na een onverwachtse huilbui misschien

Het is net een wattenstokje, het serum kun je zo heel makkelijk aanbrengen

Voor mijn verkoudenstatus best netjes toch

Goed, ik ga de stad in, het mag dan vriezen en m’n hoofd zit dan wel vol snot. Nothing will get me (& my UGGS) down.

Until next week, met dan wat gezelligere verhalen, I promise!

Liefs,
Annemerel

Volg mij ook op Twitter!

www.annemerel.com

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties