0

Tiel – Je hebt vrouwen die alleen maar zilverkleurige sieraden dragen en vrouwen die alleen maar goudkleurig dragen. Natuurlijk zijn er ook vrouwen die mixen en matchen : zo’n vrouw ben ik! Maar wat is dat toch dat  bijvoorbeeld in Amsterdam men helemaal into de goudkleurige sieraden is en dat er in andere plaatsen het niet wordt gedragen?

Tijd voor een zoektocht met de vraag : Goudkleurig of zilverkleurig?

Mixen & Matchen

2mBrace armband in zilverkleur

en..... dezelfde armband in goudkleur

Met mijn shop-in-shops zit ik door heel Nederland en merk dat in de ene winkel goudkleurig wel verkoopt en in de andere totaal niet. De trend van goudkleurige sieraden is al langer terug in modeland. Of is deze nooit weggeweest? In Amsterdam – Fashion City – van Nederland zijn veel fashionata’s over op goudkleurige sieraden. De olievlek gaat maar heeellll langzaam over de rest van Nederland. Hoe komt dat toch?
Ik denk dat veel mensen voor veilig kiezen en blijven dragen wat ze gewend zijn te dragen. Of misschien wel omdat eerst de halve stad het moet dragen, voordat men overstag gaat en overtuigd wordt van een trend.
Vergeet ook niet de mensen die goudkleurig of zilverkleurig absoluut niet mooi vinden. Het is ook een kwestie van smaak!

The Silver Looks

Gold It Is

Zelf ben ik voorstander van het mixen en matchen van de kleuren goud en zilver. Het een sluit immers het ander niet uit. Mixen en matchen zie je veel terug in de collectie van Blinckstar*, waarin op subtiele wijze gebruik wordt gemaakt van deze combinatie. Zelf draag ik rustig armbandjes van Barong Barong in het zilver gecombineerd met een Ettika armband in goudkleur.

De warme en koele tinten wisselen elkaar af en maken het tot een mooi geheel.

Parels.......goudkleur.... zilverkleur.... het kan niet op!

Goud met zilveren oorbel

Ook in de kleding en tassen zie je de kleurencombinatie van goud en zilver terugkomen dit najaar. Deze tas van Antik Batik heeft een stoere Rock Chick uitstraling, maar is super vrouwelijk door de verfijnde afwerking. Verder spotte ik dit prachtige jurkje van Ballmain met goudkleurige bloemen. Werkelijk prachtig voor een avond uit. Alles is dus geoorloofd dit najaar, dus ik zou zeggen ga eens voor iets anders dan waar je normaal voor kiest. Out of the box!!!

Deze tas is van Antik Batik, het is net een sieraad!

Goud op de catwalk bij Balmain

Wat gaat het worden ladies???
- Goud
- Zilver
- Goud & Zilver

Go for it!!!

Xoxo Kim

Volg mij ook op Twitter!

www.hyki.nl

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties