0

Amsterdam - Francois Nars is wereldwijd bekend geworden door zijn Multiple sticks. Handige sticks die ‘zoals het woord zegt’ meerdere functies hebben. Een crème blush, highlighter, en eventuele lipstick ineen.

Naomi Campbell is net als ik een groot fan van dit kleurrijke en flink gepigmenteerde make up merk. De foundation poeder met de naam ‘Jamaica’ waar ons beide wortels liggen, is een zeer populaire setting powder voor dames met een warme ondertoon. Ook de blush kan wonderen verrichten voor zonnige blos fans en woman of color.

Naomi Campbell for Nars

Nars holiday season model look

We kunnen ons hart ophalen met de lancering van de Holiday Season collectie. De prachtige oogschaduw pallet, met kleuren als Zwarte Onyx, Kobalt blauw, en zilver brengen je vast in kerst stemming. Ga je liever voor goud? De Etrusque oogschaduw in antiek goud is nat en droog aan te brengen, hoe meer arcadeboog lagen hoe meer dekking.

Nars Holiday Season eyeshadow trio

Tip: Gebruik je hand als pallet wanneer je oogschaduw nat aanbrengt, op deze manier kun je beter doseren, en voorkom je het Cleopatra effect. Probeer voor een sexy oogopslag de shimmer oogschaduw langs je winperrand aan te brengen.

Nars heeft zich voor deze look laten inspireren door metallic invloeden, en hoe! Downtown metallic lip gloss bevat lichtweerkaatsende delen. A real showstopper!

Nars lipgloss Holiday Season

Tip: Breng voor een maximaal effect eerst een lippotlood en  lipstick aan, daarna pas de lip gloss.

Nars Holiday season 2010 total

Nars Cosmetics is online te bestellen via  www.narscosmetics.eu

Have fun!

Liefs & fijne feestdagen.

Amanda Rijff

Volg mij ook op Twitter!

www.makeuponyourmind.com

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties