0

Den Haag – Volle flaming red gestifte lippen, ik vind ze prachtig. Niet altijd en zeker niet bij iedereen, maar bij de juiste persoon, met de juiste outfit, bij de juiste gelegenheid kan er zomaar wat kwijl uit mijn mond lopen.

Dat wil ik dus ook. De eerste keer dat ik met rode lippenstift in de weer ging was nog op de middelbareschool. Ik kocht een prachtige rode Dior stift die ik misschien twee keer gebruikt heb, thuis, in de badkamer, het heeft er serieus nooit langer dan drie minuten opgezeten. Het rood in mijn gezicht werd op de een af andere manier net nog iets meer benadrukt en ik had er volgens mijn moeder gewoon de lippen niet voor. Erg jammer.

YSL lipstift en potlood, als basis de YSL Touche Eclat gebruiken, blijft het beter zitten!

Een paar maanden geleden sloeg de rode lippen manie echter weer toe toen al die mooie kleurtjes van Chanel net uitkwamen. Rouge Noir, de naam alleen al was genoeg om mij kippenvel te bezorgen. Wat mooi. Ik heb er een geprobeerd, de visagiste van Chanel bij de Bijenkorf bracht een kleurtje bij me aan, maar na het zien van de afkeurende blik van mijn moeder liet ik het daar ook bij.

Totdat ik afgelopen zomer in een snikkend heet Florence liep en alle vrouwen prachtige fel rood gestifte lippen hadden. Ik moest een rode lippenstift en wel meteen. Bij de YSL stand in een Italiaans warenhuis maakte de visagiste me op met de lippenstift in de mooiste verpakking die ik ooit gezien had. Het was even wennen toen ik het resultaat in de spiegel zag, maar ik vond het zeker niet lelijk en best wel heel erg stoer.

Zwoele blik met rode lippen

Just a smile...

Natuurlijk vinden mijn ouders me met rode lippenstift nog steeds meer weg hebben van Bassie dan van Annemerel. Zelfs mijn toch wel modebewuste zusje vindt het afschuwelijk, om over mijn vriend nog maar te zwijgen. Ik moet dan ook zeggen dat ik nog niet echt publiekelijk ben gegaan met mijn nieuwe aanwinst. Best wel zonde.

Kiss

Jajaja er zit wat roods op mijn tanden, goede les voor jullie, let altijd op dat je niet per ongelijk je tanden mee neemt, haha

Wat vinden jullie? Rode lippenstift, hot or not? En bij mij? Kan ik zo over straat of heb ik echt meer weg van Bassie dan van mezelf.

Liefs,

Annemerel

Volg mij ook op Twitter!

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties