0

NEW BLOG: Festival VibeAmsterdam – Een Nederlandse zomer is niet compleet zonder een agenda vol festivals, waarin we het regenachtige klimaat even voor lief nemen en net doen of we het allemaal enorm naar onze zin hebben.

Dansen op je blote voeten in shabby outfits is aan mij niet besteed,  net als jezelf opfrissen op smerige wc’s en non stop bier en andere ranzigheid over je zorgvuldig bij elkaar geraapte outfit heen krijgen. Als je dit allemaal weg denkt is het natuurlijk erg leuk en heeft dit campinggevoel wel iets van verbroedering.

NEW BLOG: Festival vibe

Dan heb ik het niet over de grote publiekstrekkers als Loveland,  Dance Valley en het net wat alternatievere Low Lands, die bij ons allen bekend zijn, maar over de plaatselijke modderveldjes die nog ontdekt moeten worden. Afgelopen weekend was ik in mijn eigen buurt getuige van zo’n underground festival dat hard op weg is om zichzelf op de kaart te zetten. In mijn achtertuin kon ik de soundcheck al horen vanuit het achterliggende park waar het Gaasper Pleasure festival plaatsvond.

Festival crowd

Festival crowd

Gezegend door de weergoden genoot ik van een dag vol zon, rosé, lekker eten en natuurlijk heerlijke muziek van opkomende DJ’s die de toegestroomde menigte in hogere sferen bracht. Rondom twee podia hadden zich diverse festivalgangers verzameld die van ’s morgen vroeg tot ‘s avonds laat los gingen op de enerverende beats.

Dansen op slippers

Dansen op slippers

Normaal ben ik niet zo van de festivals en ik was dan ook aangenaam verrast bij het zien deze vrolijke mensenmassa. Hoe kan je daar ook omheen? Bekende festivalgangers Kate Moss en Emma Watson hebben het op ranzige grasveldjes naar muziek luisteren definitief op de kaart gezet en daarmee ook de mode. De semi nonchalante outfits die ik afgelopen weekend om me heen spotte zijn daar het bewijs van.

NEW BLOG: Festival vibe

De shabby chic creaties van de rond lopende (fashion) crowd waren als een oase en waar mode is voel ik me thuis, moge dat duidelijk zijn. Op naar het volgende festival!

Love, F

Volg mij nu ook op Twitter!

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties