0

Glasgow – Op mijn laatste krachten van vandaag schrijf ik om middernacht deze blog vanuit het Carlton George hotel te Glasgow. Ik ben hier beland vanwege een perstrip met onder andere Annic van Wonderen (ILFN) en Elisah Jacobs (Glamour).

In Glasgow kan je namelijk fantastisch shoppen en het woord ‘cultuur’ is hier ook niet totaal vreemd, maar daarover volgende keer meer.

Op 22 oktober was er aan de Prinsengracht een fundraise-evenement van dance4life. Zakenman Han de Groot bood eerder dit jaar 27.000 euro voor een diner voor twee met Doutzen Kroes. Hij besloot zijn begeerlijke prijs te ‘delen’ met zo’n 200 man om friends4life (in de volksmond donateurs met een dikke beurs) te werven voor dance4life; een organisatie die zich inzet tegen HIV en Aids bestrijding onder jongeren.

Het nachtleven verkennen in Glasgow met A. en E.

De 100 Friends Party bij Han de Groot

Ik was te gast met vriendje B. in het gigantische pand met zwembad en een enorm dakterras. Om ook mijn steentje bij te dragen aan een betere wereld genereer ik op dit moment in mijn leven nog pr in plaats van geld: mijn aankomende PartyCrasher in NL20 zal dan ook gaan over ‘The 100 Friends Party’ van Doutzen Kroes en Han de Groot. Na de lampen bij Han uit te hebben gedaan ging de tocht verder richting Cafe Le MontMatre aan het Rembrandtplein waar ik vriendin K. tegenkwam.

Met E. en A. rocken tussen de Schotse incrowd bij King Tuts Wah Wah Hut

Openingsdiner bij de nieuwe Mazzo op de Rozengracht in Amsterdam. Dank je wel Claire (Spice PR) voor de goede zorgen!

Hoe de nacht verder verliep zal ik jullie besparen. In elk geval strompelde ik aan het eind van de rit op mijn maillot over het Rembrandtplein naar mijn fiets, de hakken die ik droeg hadden mijn elegantie overduidelijk in de steek gelaten. Toch was het een avond om nooit te vergeten.

Volgende keer verslag van de perstrip in Glasgow en de eerste uitreiking van de Beauty Awards dinsdag 2 november.

X,
Karlijn

Volg mij ook op Twitter!

Welk beautynieuws het 8-uur journaal net niet haalde maar ik jullie niet wil onthouden:

Eylure Kunstwimpers
Om vast in de stemming voor een grande ball tijdens Oud en Nieuw te komen sla je een dozijn nepwimpers van Eylure -te koop bij de betere drogist- in. De fake lashes zijn gemaakt van natuurlijke materialen, voelen niet zwaar aan en zijn verkrijgbaar van super natuurlijk tot de meest extravagante exemplaren, ideaal om tijdens de jaarwisseling in te zetten voor een verleidelijke blik. www.eylure.com

Diamonds are a girl's best friend...

Style Guide by Danie
Stylist van de sterren Danie Bless lanceerde twee weken geleden haar eerste Style Guide in het World Fashino Centre. Voor 5,95 euro haal je de kledingstijl en beautytips van Sylvie van der Vaart, Yolanthe en Leonine Borsato in huis. www.bydanie.nl

Wat vinden jullie?

Coup d’ État
Voor iedereen die een standaardkapsel zat is en een ‘staatsgreep’ op het hoofd wil toepassen bestaat Coup d’Etat. Eigenaar Jeffrey Janssen knipte ook mij haartje voor haartje nauwkeurig nadat we een goodiebag-actie bedachten; in de goodiebag van het Marilyn Monroe feestje van ELLE vond men een kortingsvoucher van Coup d’État. Nu maar hopen dat alle genodigden de weg naar Jeffrey’s kappersstoel, net als ik, feilloos weten te vinden.

www.coupdetat.nl

www.carlton.nl

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties