0

Amsterdam – Donderdag 09:30. Een vastgelopen iPhone, verstrooide Piet Paulusma en haast. Zo komt het dat ik in een veel te koude outfit (lees: see trough rood blousje, kort broekje en wedges) achter mijn bureau zit. Mijn haren zitten in een natte staart, het regent buiten en mijn mascara zit ergens op mijn kin. Welkom in Nederland.

Ik probeer me heel fashion te voelen en met de projecten waar ik aan werk lukt dat aardig. Het Pink Ribbon Gala, de internationale Repeat shopdag met Doutzen Kroes en aaneensluitend een interview voor ILFN. Eén blik naar buiten en de fashion is weer verdwenen en ik bedenk me hoe ik dadelijk zo droog mogelijk op mijn diner aankom.

Donderdag 18:00. Een overspannen Erwin Krol, windkracht 10 en een 25 diner met de dresscode; dress less to impress (lees: jurkjes). Ik besluit mijn haar te laten voor wat het is, en ga voor een rode jurk met groene hakken, met als finishing touch een vuilniszak met 3 gaten.

Gelukkig zijn we er aan gewend en gaan mode en regen steeds beter samen. Want voor de regenlook van Alexa Chung mag het van mij altijd regenen!

Regen = uitgelopen mascara

Binnen is het gelukkig droog en gezellig

Mijn outfit: Jurk van Zara, ketting van Bulatti en een panty van Falke

Het cadeau: een kwartje uit mijn geboortejaar

Alexa Chung's rainy day look

Parka van ASOS

Waxcoat van ASOS

Hunter boots van Jimmy Choo

P.S. Lo, Petra, Anouk & Natasja heel erg bedankt voor jullie feedback! De overknee laarzen zijn nog niet naar buiten geweest, maar staan inmiddels al beneden aan de trap…

Volg je me ook op Twitter?

(Lotte van der Duin)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties