0

Amsterdam – Er wordt gezegd, sla de Yes en de Viva er maar op na, dat je aan de hand van de ingrediënten van de tas van een vrouw kunt zien uit welk hout zij gesneden is. Uit nader onderzoek, ik stootte heel per ongeluk haar tas om, blijkt dat ik geen spat wijzer ben geworden. Wat zegt die inhoud over de vrouw als je 8-hours cream vindt? Dat de 24-hours cream op was? Of rode lippenstift.

Rood is de kleur van passie en hitte en vurigheid. Dat is Gordon na zijn dagelijkse sauna bezoekje vast ook. En wat valt er te zeggen over vrouwen zonder tas? Uit plastic gesneden?

Ik zeg, wie de Yes en de Viva wil lezen, doe je ding. Maar lees en vergeet alsjeblieft. Het onthouden van dat soort nutteloze informatie gaat op termijn in je nadeel werken. Alle vrouwen zijn onzeker. Soms voelen ze zich wat beter dan anders, maar jullie onzekerheid gaat hand in hand met het faken van orgasmen. Jullie ontkennen het allemaal, maar wij mannen weten wel beter.
Bovendien is het tijdtechnisch helemaal niet bevorderend om voor elke afspraak nóg een half uur kwijt te raken aan het materialiseren van je persoonlijkheid. Er gaat al tijd genoeg verloren aan het uitzoeken van de juiste outfits. Opmerkend te noemen is het essentiële aspect van de tas. Deze kan in jullie optiek het outfit maken of kraken. Gek zeg!? Het hebben van 26 verschillende tassen werkt toch heel overzichtelijk?

Ik ga op vakantie en ik neem mee… Een koffer. Jullie gaan op vakantie en nemen mee… Een koffer, voor de kleren die wij voor jullie kopen.  Een grote schoudertas, voor de kleren die wij al voor jullie hebben gekocht. Een klein handtasje, voor de waardevolle peperdure crèmes en andere ongein. En niet te vergeten de enveloptas, voor alle kaarten die jullie gaan sturen?
Hoewel ik de Zwarte Bes verafschuw, voornamelijk omdat ik jaloers ben op de knopjes die gemiddeld 25.000 keer per dag betast worden door de vingers van mijn vriendin, speelt deze ‘persoonlijke digitale assistent’ mij wel in de kaart. Een hele grote tas met weinig spullen is natuurlijk kansloos. Dus hoe meer applicaties op de BlackBerry, hoe kleiner de tas. Agenda, spiegeltje, e-mails (scheelt toch een hele laptop), en tijdschriften.

Deze moet mee..

Terwijl deze ook al mee is

Ik wacht met smacht op de nieuwe generatie ‘mobiele tassen’. Het einde van de tassen in nabij. Nog even en de BlackBerry’s zijn zo dun, dat jullie er zelfs mee kunnen pinnen. Dan bedoel ik dus betalen.. Waar heb je die tas nog voor nodig? Jullie gekochte spulletjes worden thuis bezorgd, in plaats van 8-hours cream, koop je 24-hours cream en zelfs voor de merkgebonden meiden zie ik een toekomst. Hoe lang zal het duren tot de ‘BurBerry’ en de ‘FredBerry’ te krijgen zijn?

Ciao,

Menno Blaisse

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties