0

Amsterdam – Oktober is de maand van de ‘borstkanker’. Om extra aandacht op deze vreselijke ziekte te focussen organiseerde Estée Lauder het Pink Ribbon Gala op woensdag 29 september 2010 in de Westerkerk in Amsterdam.

Onder de genodigden behoorden slechts 200 van de happy few, waaronder Lauren Verster, Nicolette Kluiver, Robert den Brink, Tom Sebastian en Nikkie Plessen. Het stikte van de cameraploegen. Niet alleen draaide het om het wel en wee van de Nederlandse voorgevel. Zo deden we voor Bij ons in de PC de hakkentest. Jort ging er met een meetlat op uit. Niet om de cupmaat van de dames op te meten, maar om het aantal centimeters hak op camera vast te leggen. Een belangrijk detail waar 30 oktober om 22.00 uur het resultaat van te bewonderen is in Bij ons in de PC.

Muziekentertainment in de Westerkerk

Na de taferelen op de roze loper hoorde ik alleen maar ‘oh’s’ en ‘ah’s’ vanwege de prachtig versierde roze kerk. Alle gasten werden op naam aan een ronde tafel geplaatst. Aan mijn tafel zaten o.a. Addy van den Krommenacker, Jort Kelder, Myrianna van Rheeden en Brigitte Nijman.Van tevoren kreeg ik zelfs een mailtje van de organisatie met de vraag of ik nog bepaalde dieetwensen had. Hier zakte mijn broek vanaf. Zulke zorgvuldigheid heb ik niet eerder mee gemaakt. Dit betekent dat er 200 emails uit gegaan zijn naar de 200 genodigden. Mijn complimenten!

Pia Douwes opende het gala met een lied. Daarna volgden de gangen, steeds begeleid door muziekentertainment. Het belangrijkste moment van de avond was de uitreiking van de Estée Lauder Pink Ribbon Award voor de mooiste en meest indrukwekkende foto. Josée van Attekum won met haar foto ‘Immaterial’.

Met Cosmo's Claudia Straatmans in pretty Pink

Als afsluiter zong presentatrice van de avond, Angela Groothuizen, haar nieuwe lied ‘Niets Blijft’. Angela draagt dit nummer op aan haar -aan borstkanker- overleden vriendin Ria Brieffies. Links en rechts werden servetten ingezet als zakdoek. Ook ik hield het niet droog. Één op de acht vrouwen krijgt borstkanker, het is goed om hier af en toe bij stil te staan, je eigen gezondheid te prijzen en je te realiseren dat een gezond lichaam het grootste geschenk is om te koesteren. Voor 0,99 euro download je de single op www.kwfkankerbestrijding.nl ten behoeve van Pink Ribbon. Kon er in de Westerkerk maar elke zondag zo’n gala zijn, dan zou het huis van God zeker terugkeren naar haar hoogtijdagen uit de Middeleeuwen.

Inmiddels ben ik voor een perstrip in aan de Turkse kust bij design- en wellness hotel Hillside SU (www.hillsidesu.com) beland. Over twee weken uitgebreid verslag over de speciale beautybehandelingen die je hier kunt krijgen.

Zonnebriljunks Tom Sebastian en ik aan de cocktails bij Hillside SU

De Goodiebag Girls proosten op een geslaagde perstrip in de lobby van Hillside SU

Welk beautynieuws het 8-uur journaal net niet haalde maar ik jullie niet wil onthouden:

– Ooh Honey – Lloyd Sisters Manuka Honing 15+
Mooi van binnen worden hoeft niet altijd gepaard te gaan met vieze drankjes. De Manuka Honing van Lloyd Sisters is pure verwennerij. Neem dagelijks 1 tot 3 eetlepels van de Australische honing bordevol anti-oxidanten om de spijsvertering te bevorderen en om het afweersysteem een boost te geven. Verkrijgbaar bij www.purebeautyboutique.nl (€ 39,00)

Pure Beauty Boutique - Lloyd Sisters Manuka Honing

– Estée Lauder Pink Ribbon Collection
Speciaal voor borstkankermaand oktober ontwikkelde Estée Lauder een roze tasje in crocoprint met drie lippenstiften, de kleuren uit de Lip Design Collection. 20% van het aankoopbedrag doneert Estée Lauder aan Pink Ribbon. Voor maar 25,00 euro scoor je al een tasje bij de Estée Lauder Counters in de Bijenkorf.

Estée Lauder actie voor Pink Ribbon

X,
Karlijn

Volg mij ook op Twitter!

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties