0

NEW BLOG: Een week vol verrassingenAmsterdam – Als liefhebber van Scandinavisch design kwam ik deze week goed aan mijn trekken. Met de opening van het Zweedse Monki in Nederland en een bezoek aan de dames van Knäckebröd die mij verlekkerden met merken als S’nob en Margit Brandt steeg mijn kooplust tot een ongekend hoog niveau.

Hoewel het interieur van Monki op een regenachtige donderdagmorgen nog  half in de steigers stond was het al meteen love at first sight.

Hoewel het interieur van Monki op een regenachtige donderdagmorgen nog  half in de steigers stond om de laatste voorbereidingen te treffen voor de opening die avond, was het al meteen love at first sight. De volgende dag werd mijn liefde nog meer aangewakkerd bij een bezoekje aan de Nederlandse thuisbasis van o.a. S’nob en Margit Brandt.

Bij het woord Knäckebröd denk je meteen aan Scandinavië. De luchtige cracker die licht verteerbaar is en overal goed bij smaakt is het uitgangspunt van het gelijknamige agentschap dat als een ware delicatesse is voor de (Scandinavische) modeliefhebber.

Ik voelde me dan ook als een klein kind in een snoepwinkel toen ik mocht komen voorproeven in de showroom.

Ik voelde me dan ook als een klein kind in een snoepwinkel toen ik mocht komen voorproeven in de showroom en alvast de nieuwe collecties mocht ontdekken. Een rondje door de verse aanwinsten van S’nob smaakte naar meer dus schoof ik ook aan bij de andere merken.

Hebberigmakende accessoires van S'nob

Hebberigmakende accessoires van S'nob

Mooie kleuren en fijne stoffen

Mooie kleuren en fijne stoffen, love it!

Ook nieuwkomers in Nederland, Cream en Designers Market vielen bij mij goed in de smaak. Na nog een paar kiekjes geschoten te hebben van het interieurlabel was mijn camera vol en ik verzadigd van al het moois.

De nieuwe collectie van Cream

De nieuwe collectie van Cream

Voldaan maar met een lichte kriebel in mijn buik loop ik in gedachte de deur uit terwijl ik druk aan het uitrekenen ben hoeveel ruimte ik in mijn kledingkast moet vrijmaken om al deze nieuwe collecties te verwelkomen. Dan maar een nieuwe kast van Ikea, het blijft tenslotte Scandinavisch design!

Love, F

Volg mij nu ook op Twitter!

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties