0

NEW BLOG: Een kijkje in de keukenAmsterdam –  Als je favoriete merk je uitnodigt voor een rondleiding in hun fenomenale pand en prachtige showroom zeg je natuurlijk volmondig Ja! Dus zo ging ik op een broeierige dag in een Ford Ka zonder airco de weg op richting het hoofdkantoor van Vanilia gevestigd in de Zaanstreek.

NEW BLOG: Een kijkje in de keuken

Mode is als eten. Na alle modeshows van de afgelopen tijd is het leuk om van tafel te gaan en eens een kijkje te nemen in de keuken, dat is waar deze topstukken tenslotte worden bereid. Dat de keuken van Vanilia er één is die indruk maakt is iets wat zeker is.

NEW BLOG: Een kijkje in de keuken

Het oude fabrieksgebouw is door de eigenaar flink onder handen genomen en omgetoverd tot een romantisch pand met hier en daar kleine oneffenheden die het geheel letterlijk een ongepolijst randje geven. Waarom zou je ook midden in Amsterdam gaan zitten als je dit slechts op 20 minuten verder rijden kunt krijgen?

Ik word meegenomen naar hun kantine met terras en een heuse eigen fotostudio. Met winkels op A-locaties in luxueuze panden had ik veel verwacht, maar niet dit. De privérondleiding eindigt op het dak met uitzicht over het water. De perfecte plek om even aan de werkdruk te ontsnappen, lijkt me zo!

De kantine met op de achtergrond poloroids van de modellen

De kantine met inspiratiebord

Door het hele gebouw zijn kunstwerken te vinden

Door het hele gebouw zijn kunstwerken te vinden

Voordat ik wegga krijg ik nog een een preview van de nieuwe collectie van de marketingmanager van Vanilia. Ze heeft net de beelden gezien van de nieuwe wintercampagne en aan haar gezicht zie ik dat dit veel goeds beloofd.

Een preview van de wintercollectie

Een preview van de wintercollectie

Om hebberig van te worden!

Om hebberig van te worden!

Op weg naar huis in mijn mogelijk nog broeierige auto fantaseer ik over de winter. Ik weet nu al hoe mijn garderobekast eruit zal zien en kan bijna niet meer wachten. Ik zet het raam nog maar een stukje verder open. Eerst nog maar even een kleurtje opdoen voordat de zomer weer voorbij is!

Love, F

Volg mij ook op Twitter.

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties