0

NEW BLOG: Een kijkje in de keuken bij HyKiAmsterdam – Wat brengt een nieuw Fashion seizoen met zich mee in de sieradenwereld van Kim Martens van HyKi?
 Naast haar drie webshops heeft Kim een shop-in-shop concept voor winkeliers. Hierin verzorgt zij de inkoop van sieraden en modeaccessoires voor de winkelier, zo heeft de winkelier geen omkijken naar de inkoop van deze producten. Kim heeft inmiddels een kleine 20 shop-in-shops in Nederland.

Vanaf vandaag gaat Kim regelmatig een blog voor I Love Fashion News schrijven en houdt ons up to date over de laatste ontwikkelingen op sieraden gebied. Lees snel verder!

NEW BLOG: Een kijkje in de keuken bij HyKi‘Eind juni begon het te kriebelen. Wat gaat het najaarsseizoen brengen op Fashion & Sieraden gebied?? De bladen lonken naar het nieuwe modeseizoen. Wat worden de trends en wat moeten we echt in de kast hebben liggen en hier bij aan sieraden dragen?
Naast het enthousiasme voor het nieuwe seizoen kwam er ook erg veel werk om de hoek kijken. Want, een nieuw seizoen betekent ook veel nieuwe collecties sieraden en tassen voor onze webwinkels en shop-in-shops.

Op een regenachtige zaterdagmiddag in juli op weg naar Almere om samen met Melanie Meijer, dit is de eigenaresse van Melz Jewelz en agent van Ettika, de collectie van Ambra te beoordelen. Als agent van Ambra ben ik hier nauw bij betrokken. Het was echt zeikweer… maar wat is er dan leuker om in de sferen van het najaar te komen met een nieuwe collectie. Wat werden we er blij van!!! Daar stonden we met 1(natte) voet in het nieuwe seizoen.

De sieraden van Ambra

De sieraden van Ambra

Ambra armband

Ambra armband

Voor een nieuwe shop-in-shop klant, een groot modewarenhuis in Brabant, heb ik door Ambra Collections en Blinckstar* een private label collectie laten ontwerpen. Beide merken hebben deze collecties aan mij gepresenteerd en ik was meteen verkocht. Vanaf 24 augustus liggen ze in de winkel!

Armband van Blinckstar*

Armband van Blinckstar*

Op een mooie, soms ietwat bewolkte dag, heb ik de styling van sieraden bij de fotoshoot van het lingeriemerk Sjjans gedaan in een prachtige villa in Enter. Prachtig model Nicola Dow van Max Models en super top fotograaf Paul Haverkort. De lingerie voor het najaar en de badmode voor de zomer hebben we in 1 lange dag op foto vastgelegd. Wat is dat leuk om te doen! Met Sjjans ga ik een erg leuke samenwerking aan… deze wordt vervolgd…

Fotoshoot met Sjjans!

Fotoshoot met Sjjans!

En dan gaat het daadwerkelijk beginnen!!! De nieuwe collecties komen binnen. De dames van Blinckstar* zijn razend snel en hebben ruim voor de afgesproken datum de winter -en private label collectie klaar. Terwijl ik dit aan het uitzoeken was belde de meneer van de TNT aan met een zeer grote levering van Hélène de Menasche. Een paar dagen eerder was ook al een grote levering met tassen uit Parijs binnen gekomen. Deze is private voor mij ingekocht door de lieverds van Mersible Couture. En toen…toen stond de HyKi Office vol met dozen…

Armband van Helene de Menasche

Armband van Helene de Menasche

Clutch van Mi Tejano de Ibiza

Clutch van Mi Tejano de Ibiza

Tas van Ozom

Tas van Ozom

Na het controleren van alle orders kon het prijzen gaan beginnen. Hulptroepen werden ingeschakeld in de vorm van vriendinnen en familie. De eerst binnengekomen collecties werden behendig voorzien van een prijskaartje en unieke HyKi artikelcode. Jaaa… en gezien de groei die we doormaken dit jaar heeft vriendin Esther een voorraadsysteem gebouwd. Er gaat niets meer de deur uit zonder registratie in het HyKi artikelbestand!

NEW BLOG: Een kijkje in de keuken bij HyKi

Na het prijzen van de collecties zijn wij in afwachting van volgende leveringen. Onder andere de Heart Bracelets van ILFN! Grotendeels komt alles voor eind augustus binnen en moet dan online en bij de shop-in-shops in de winkel liggen. Kortom: er komt nog een zeer drukke periode aan de komende weken. Maar het geeft ook veel energie…iedere keer is het weer net Sinterklaas als er een levering binnen komt!’

In de volgende blog van Kim: wat zijn de trends op sieraden gebied dit najaar?

Nieuwsgierig geworden naar de sieraden die HyKi verkoopt? Ga dan naar www.hyki.nl of www.hykibracelets.nl! De nieuwe collecties staan vanaf 21 augustus online!

XOXO Kim Martens

Volg mij ook op Twitter!

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties