0

Amsterdam – Een van de leukste dingen van mijn werk bij Fuse Communication zijn de projecten. Zo mocht ik voor Free Movie Zone op de ITB in Berlijn staan, vloog ik voor Ti Sento & Charming naar Wenen, eten we voor Garuda Indonesië geregeld bij Blauw, maar de slagroom op de taart kwam afgelopen week van Repeat Cashmere.

Speciaal voor de Repeat by Doutzen lijn ging Doutzen herself langs bij het KaDeWe in Berlijn en het warenhuis Konen in München. En de organisatie lag, yep, in mijn handen. Privet jet: check. Geblindeerde wagen: check. Low carb food: check. Beveiliging: check. And best of all, ik mocht mee!

Voor dag en dauw

Daar is Doutzen

Daar zit ik dan...

Geteisterd door lichte zenuwen stond ik de dag van vertrek om 06:00 naast mijn bed. Toen het vliegtuig 30 minuten eerder landde dan gepland was de stress compleet. Gelukkig bleek dit nergens voor nodig. Het ontbijt was geserveerd en de wagens stonden klaar voor vertrek. In KaDeWe stonden Duitsers en een handje vol Nederlanders ongeduldig te wachten. En daar was ze. Doutzen. Mooier, slanker, langer dan op de foto. Met een lach van oor tot oor, geen spoortje jetlag, nam ze voor iedereen de tijd. Mutsjes van haar eigen Repeat lijn werden opgedaan, een shawl om haar nek gewikkeld en Doutzen bleef prachtig. En lachen.

Stralend alle nieuwe items van Repeat omdoen

De collectie!

Wat is ze mooi!

Een uur later stonden de wagens weer voor en verdween Doutzen al tschüss’end op weg naar het privé vliegtuig. En daar stond de jet, uitgevoerd door JetNetherlands, te blinken in de zon. Even waande ik me de beroemdheid. In het vliegtuig showt Doutzen foto’s van haar kleintje, gooit ze haar benen achteloos in haar nek voor een kiekje op Twitter en jubbelt ze bij de perfecte landing. Sterallures zijn haar vreemd.

Interview na interview

En weer door...

Doutzen voor Repeat

In Konen is, als mogelijk, een nog grotere menigte bijeen gekomen voor een moment of fame met Doutzen. Er wordt een kleding switch gemaakt, interviews afgelegd, foto’s genomen en dan zit ook hier de tijd erop. Terug in het vliegtuig is iedereen uitgeteld, maar zeer voldaan. Ze hijst zich in het Repeat Cashmere  joggingpak, babbelt met Michou Basu die voor de Telegraaf mee was en als we landen is er nog plek voor 1 foto. Mijn moment of fame met Doutzen.

Uitgeteld in het vliegtuig

Samen met Doutzen

Als ze na 3 kussen weg rijdt in de taxi ben ik nog flabbergasted. Wat een vrouw, wat een dag, wat een baan.

Volg je me ook op Twitter?

(Tekst en Beeld: Lotte van der Duin)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties