0

Amsterdam – Liesbeth is dol op mooie kleren en heeft een speciale liefde voor schoenen. Kleding-met-herinneringen-addict en bovenal een schrijfgek. Ze schreef onder andere voor ELLE en verblijdt ons elke zondag met een blog!

Op het moment van schrijven zit ik in het midden van China: Xi’an. En niet alleen zit ik in het midden van China, ik zit ook bijna in het midden van m’n reis. Er is zo ontzettend veel gebeurd, dat ik het gevoel heb al maanden en maanden van huis te zijn.

Weten jullie nog dat ik schreef een voorraadje blogs te schrijven voor tijdens deze reis? Ik moet bekennen dat het niet gelukt is om de volledige 10 stuks te tikken voor vertrek. Maar in een optimistische bui besloot ik dat ik heus wel onderweg ergens een computer zou vinden en dan zou ik gewoon tijdens de reis de columns tikken. Dat valt echter vies tegen. De blogs die ik wel schreef voor vertrek zijn inmiddels allemaal gepubliceerd en ik vrees met grote vrezen dat ik even een korte pauze ga nemen van de wekelijkse column. Want niet alleen is er een gebrek aan goed functionerende computers, de voornaamste reden is nog wel dat ik het veel en veel te leuk aan het hebben ben om mezelf achter een computer te zetten.

“Ik moet bekennen dat het niet gelukt is om de volledige 10 stuks te tikken voor vertrek.”

Daar komt nog eens bij dat dit een modesite is en geen reissite, en ik even helemaal niet meer aan mode kan denken en alleen maar aan de dingen die ik hier aan het meemaken ben. Het is een beetje te vergelijken met wanneer je op vakantie bent, dat je volledig op gaat in de plekken die je bezoekt en dat de wereld thuis even niet meer lijkt te bestaan. En eerlijk gezegd bevalt me dat wel.

Dus, al met al, ik ga even van de I Love Fashion News – radar. Eind augustus ben ik weer in het land, dus vanaf de eerste week van september gaan we gewoon weer door met elke zondag een column.

Voor nu wil ik jullie allemaal een fantastische zomer toewensen. Met mooie reizen en avonturen, en lange zwoele zomeravonden met vrienden in het park of op het strand. Tot in september!

Veel liefs, L.

Volg Liesbeth ook op Twitter!

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties