0

NEW BLOG: Diamonds are a girls best friendAmsterdam – Diamonds Are a Girl’s Best Friend is een lied uit de musical “Gentlemen Prefer Blondes (musical). Gentlemen Prefer Blondes uit 1949 en is het bekendst in de uitvoering door Marilyn Monroe in de “Gentlemen Prefer Blondes (1953)” gelijknamige film uit 1953.

Deze zin is inmiddels wereldberoemd en geldt voor bijna iedere vrouw.

Marilyn Monroe zingt!

Marilyn Monroe zingt!

Iedereen droom wel van een ring met diamanten. ILFN heeft net een prachtige ring van Tiffany & Co. weggegeven aan The Moste Fashionable bruid! Want wat is die ring mooiiiii!

Tiffany & Co. heeft prachtige diamanten

Tiffany & Co. heeft prachtige diamanten

Veel diamanten zie je in de meest voorkomende doorzichtige kleur. In het modebeeld van nu zie je echter in het hoge segment ook steeds meer kleur verschijnen. Ik spotte in de L’Officiel deze prachtige ringen uit de Tabou-collectie uitgevoerd in roze goud en bedekt met amethist, rhodoliet en blauwe topaas.

NEW BLOG

In het zelfde blad een interview met Debora Leeser die natuurlijk ook de kleur in dit segment heeft gebracht met haar Choices by DL.

Gespot in de L'Officiel

Gespot in de L'Officiel

Choices by DL

Choices by DL

Een sieraad met echte diamanten is niet 1,2,3 voor ons weggelegd, maar er zijn natuurlijk genoeg sieraden, die betaalbaar zijn, waar de glitter en glamour vanaf spatten. Neem bijvoorbeeld de prachtig nieuwe collectie van 2mBrace.

NEW BLOG: Diamonds are a girls best friendDeze is uitgevoerd in onder andere celestial crystals, swarovski parels en swarovski crystals. Een klein gedeelte is al te koop via HyKi, begin oktober komt er meer online van deze collectie. Wil je nu al de gehele collectie bekijken ga dan naar www.2m-brace.nl

De 2m-brace sieraden zijn betaalbaar kristallen

De 2m-brace sieraden zijn betaalbaar kristallen

Sfeer bangles

Sfeer bangles

Glitter en glamour vind je natuurlijk helemaal bij het merk Soho Hearts. Dit leuke en mooie Nederlandse merk heeft een brede en diverse collectie. En niet onbelangrijk: Zeer betaalbaar.

Soho Hearts is ook betaalbaar

Soho Hearts is ook betaalbaar

Glitter en Glamour Gordon en Geer: hier komen de Glitter en Glamour ladies van Holland! Watch it!

Volg mij ook op Twitter!

www.hyki.nl

Xoxo Kim

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties