0

NEW BLOG: Daar komt de bruid!Amsterdam  – Nee, ik was niet op een bruiloft en zelf heb ik ook geen plannen in die richting. Toch was ik afgelopen weekend helemaal in de ban van alles wat  door velen als  ‘de mooiste dag uit je leven’ wordt beschreven.

I Love Fashion News had namelijk alle aanstaande bruiden in Nederland opgeroepen om zich voor Tiffany & Co te verzamelen in hun ultieme bruidsjurk. Opgewacht door één van de meest begeerde mannen van Nederland, namelijk  Dirk Taat, mochten deze bruiden in de dop op de foto waarna ze aan de tand werden gevoeld door Judith Osborn over hun liefdesperikelen.

een charmante Dirk Taat en een enthousiaste Judith Osborn doen iedere bruid stralen

Dit leverde uiteraard hilarische resultaten op maar ook blije gezichten want een charmante Dirk Taat en een enthousiaste Judith Osborn doen iedere bruid stralen, nietwaar. Evenals de verlovingsring van Tiffany & Co die voor de dames op het spel stond en waar ook ik erg van onder de indruk was.

Dirk gaat zelfs op zijn knieën

Dirk gaat zelfs op zijn knieën

Judith stelt de bruiden flink op de proef

Judith stelt de bruiden flink op de proef

Voor de camera verschijnen echt de meest uiteenlopende creaties: van rock bride tot klassieke schoonheid. Stiekem bedenk ik welke jurk ik zou dragen, als ik ooit trouw natuurlijk, want tot nu toe heb ik altijd heel hard geroepen dat dit niks voor mij is al die aandacht.

Zelfs ik begin te twijfelen bij het zien van die geweldige ring en alle betoverende jurken.

Ik denk terug aan Sex and the City en alle jurken die Carrie paste voor haar spread in Vogue. Zelfs ik begin te twijfelen bij het zien van die geweldige ring en alle betoverende jurken die voorbij komen in de PC Hooftstraat.

De ring waar het allemaal om draait!

De ring waar het allemaal om draait!

Ook Lily's cupcakes zijn een welkome beloning

Ook Lily's cupcakes zijn een welkome beloning

Uiteindelijk trouwde Carrie in een simpel vintage exemplaar zonder de glamour wedding die we van haar zouden verwachten. Wie weet, dat ik ooit nog eens voor het altaar beland maar voor het zover is heb ik in ieder geval nog alle tijd om over een jurk na te denken!

Love, F

Volg mij nu ook op Twitter!

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties