0

Den Haag – Afgelopen maandag werd ik gewekt met een wel heel leuk smsje van Elise (van I Love Beauty News), of ik de volgende dag misschien tijd had om Eduardo, de rechterhand van Bobbi Brown, in Hotel Des Indes in Den Haag te interviewen. Uh, ook al had ik daar geen tijd voor gehad, dan had ik er wel tijd voor gemaakt. “Super leuk!” smste ik direct enthousiast terug.

Een uurtje later bedacht ik me.. Eigenlijk heb ik nog nooit voor ‘professionele doeleinden’ iemand geïnterviewd. Kan ik dat eigenlijk wel? En wat moet ik die man eigenlijk vragen, eigenlijk ken ik Bobbi Brown make-up nog helemaal niet, ik weet dat ze een counter hebben in de Amsterdamse Bijenkorf, maar that’s it.

Bobbi Brown herself

Goed alle twijfels op een stokje, ik besloot mijn hoofd even leeg te maken en te gaan hardlopen. Tijdens hardlopen kom ik namelijk altijd op de beste ideeen, plus dat er ook wel weer eens een sportieve activiteit ondernomen mocht worden, volgens mij dateerde mijn laatste sportieve uitspatting alweer van zes weken geleden. Ook dit keer liet het hardlopen me niet in de steek, toen ik thuis kwam kon ik direct mijn acht vragen neer pennen.

Vanmorgen was het dan zo ver. Ik trok mijn mooiste YSL pumps aan en besteedde net iets meer tijd aan mijn make-up. Maar ik bleef natuurlijk wel naturel, want ik had al gelezen dat Bobbi stond voor de natural look en dan wil je natuurlijk niet als een opmaakpop verschijnen.

Good to go

Hotel Des Indes is super mooi en indrukwekkend, een historisch gebouw met alleen maar pracht en praal. De portier bracht me naar de lobby waar ik Eduardo al zag zitten, hij was aan de telefoon. Er was iets met zijn bagage, dat was onderweg kwijtgeraakt. Argh, mijn grootste nachtmerrie (die bij mij ook al een keer werkelijkheid is geworden).

Hotel Des Indes

Binnen is het ook very beautiful

De meisjes van het PR bureau kwamen binnen en vijf minuutjes later zaten we aan tafel. Toen het interview eenmaal begonnen was waren al mijn lichte zenuwen spontaan verdwenen. Wat was dit leuk om te doen. Het was helemaal geen stijf interview, maar gewoon een leuk gesprek. De dingen die ik vroeg wilde ik ook echt graag weten, daardoor ging het heel natuurlijk. En ik dacht als ik het wil weten, dan willen jullie het vast ook wel weten, toch?

Me & Eduardo

Na het interview van DRIE KWARTIER(!) liep ik naar de dichtstbijzijnde Coffee Company om vergezeld met een frambozen cheesecake en een frappuccino mijn interview uit te werken. Ja ik voelde me net een doorgewinterde journaliste. Heerlijk.

In de Coffee Company

Lekker aan het tikken...

Om twee uur ging ik nog even naar de Bijenkorf, voor de opening van de Bobbi Brown counter (de reden waarom Eduardo eigenlijk in Den Haag was vandaag). Met een glaasje Champagne heb ik toen Eduardo in actie gezien, super om te zien hoe bedreven hij is in zijn vak.

Eduardo aan het werk op de opening

Mascha & Girls in the City meiden

En toen was het alweer tijd om heel snel naar huis door te racen, want ik moest gewoon weer aan het werk, in de bediening. Tsja, helaas is dat nog even mijn realiteit.

The goodiebag, daar wordt elke vrouw toch blij van?

Oh en niet te vergeten, na het interview kreeg ik een rijk gevulde goodiebag mee naar huis, deze week ga ik de producten lekker testen en volgende week doe ik hier natuurlijk uitgebreid verslag van.. STAY TUNED!

Liefs,

Annemerel

Volg mij ook op Twitter

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties