0

NEW BLOG Amsterdam – Leuke sieraden hebben niet altijd een prijzig kaartje aan zich hangen. Je kunt met een klein budget ook zeer leuke sieraden kopen. Grotere modeketens ontwikkelen steeds meer leuke artikelen in de accessoirelijn en volgen hierin de laatste trends.

Neem bijvoorbeeld deze leuke sieraden van de H&M voor een zeer zachte prijs: I love it….. ! Het thema van H&M is : Mix en Match met details. Die details vind je duidelijk terug in de sieraden en tassen. Combineer de leuke armbanden met bijvoorbeeld Barong Barong of Ettika en je komt stylish verantwoord voor de dag. Get the look with accessoires!

NEW BLOG

H&M armbandjes voor €2,95

H&M armbandjes voor €2,95

Armband van Ettika

Armband van Ettika

Budget shoppen kun je heel erg goed bij de nieuwe webshop www.lexingtonavenue.nl. Ik heb zelf deze ring gekocht en ben er zo blij mee. De shop heeft erg leuke items voor een aantrekkelijke prijs. Cadeautjes geven wordt een feest bij Lexington Avenue. Ik heb op mijn wishlist nog de ketting met de mooie rose bloem staan.

Ketting van Lexington Avenue.nl

Ketting van Lexington Avenue.nl

Top ring van Lexinton Avenue.nl

Top ring van Lexington Avenue.nl

Ook de keten Bijou Brigitte komt met een mooie nieuwe collectie. Ik kwam deze sieraden tegen in de nieuwe Glossy en het ziet er echt fashionable uit. De collectie heeft zich laten inspireren door de roaring twenties en is zeer betaalbaar.

Bijou Brigitte in de Glossy

Bijou Brigitte in de Glossy

Bij Hyki kun je tevens met een kleiner budget terecht, zowel in de reguliere collectie als in de Hyki Outlet. Wij kopen een zo’n breed mogelijk assortiment in, zodat er voor ieder wat wils is.

NEW BLOG

Vanaf deze week is de nieuwe collectie tassen van Ozom online te koop voor een budget proof prijs.

Uit de outlet!

Uit de outlet!

Ozom tas

Ozom tas

Zo is er voor ieder wat wils in sieraden –en accessoireland. En daar hoef je niets eens ver voor te zoeken!!

Xoxo Kim

Volg mij ook op Twitter!

www.hyki.nl

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties