0

NEW EDITORS BLOG: Fleur Amsterdam – Hoewel iedereen afgelopen week compleet in de ban was van de Amsterdam International Fashion Week, had ik hele andere dingen aan mijn hoofd. Een miscalculatie in mijn nogal volle agenda en andere (familie)verplichtingen gooide roet in het eten.

Gelukkig kon ik nog het allerlaatste graantje meepikken van wat zonder enige twijfel de meest omvattende show van deze reeks was. De zesde verjaardag van Club Brillant was er één om niet snel te vergeten.
NEW BLOG: Bril op en genieten. Wat een Fashionweekend!

Nu  staat de brillenclub garant voor interessante samenwerkingen met designers, waarvan Badgley Mischka mijn favoriet. Dit keer was letterlijk alles uit de kast getrokken, of moet ik zeggen de oude doos?

De zaal stroomt voller en voller en nog voller..

De zaal stroomt voller en voller en nog voller..

Een overvolle zaal genoot van de ‘Best of’ episode in de Amsterdamse Fashion Week geschiedenis. Met evenveel afwachting als de vorige shows zat ik op het puntje van mijn stoel om het zestigtal modellen dat meeliep in de show aan te staren.

NEW BLOG: Bril op en genieten. Wat een Fashionweekend!

Op zo’n moment besef je wat je normaal op zo’n week allemaal voorbij ziet komen. Kennelijk te veel om te onthouden dus. Dit welkome overzicht liet ons nog een keer wegdromen bij het romantische handschrift van Mada van Gaans, de strakke ontwerpen van LEW en de kunstwerken van Bibi van der Velden.

De  60 modellen maken nog een ererondje

De 60 modellen maken nog een ererondje

Absoluut hoogtepunt was het moment dat PRC, de collectie van de inmiddels helaas overleden Percy Irausquin, werd getoond. De hele zaal, inclusief mijzelf, kreeg een brok in zijn keel bij het zien van zijn juweeltjes op de catwalk. Wat werd gevolgd door een applaus dat meer zegt dan duizend woorden zouden kunnen doen.

Een waardevolle afsluiting van een memorabele show.

Love, F

Volg mij nu ook op Twitter!

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties