0

NEW BLOG: Boys will be boys Amsterdam – Een warme zomerse avond, het is al behoorlijk lang licht en ik zit met mijn broers en vader lekker op een terrasje lekker te genieten. Mannelijk ‘gekakel’ gaat toch vaak iets meer gestructureerd dan vrouwenpraat.

Of het nou gestructureerd of gewoon niet zo chaotisch als vrouwenpraat is… ik weet het niet, maar het is gezellig.

NEW BLOG : Boys will be boys

Ik kom uit een mannen gezin, dus ik ben gewend aan mannenpraat. Als mijn moeder en ik druk aan het woord zijn, dan zitten de heren op hun beurt met open mond te kijken hoe wij heerlijk allebei ons eigen verhaal door elkaar heen tetteren, en vervolgens (zonder dat we dus 1 woord van elkaar hebben verstaan) elkaars verhaal even beamen met “Ow echt? Dat meeeeeen je niet?!” Heerlijk dat kunnen vrouwen als geen ander.

De jongens in het roze

De jongens in het roze

Wat vrouwen ook als geen ander kunnen is aandacht opeisen. Of het nou een quasi aardige vrouw die altijd ‘gelijk’ heeft, een actrice die graag standaard haar binnenkomst op een feest zal herhalen totdat er genoeg ogen op haar zijn gericht Of dat typische vriendinnetje die haar vriend altijd alles kan laten doen wat zij wil. Even voor de duidelijkheid, ik heb het dus niet over mezelf. Ik heb een mooi voorval:

NEW BLOG : Boys will be boys

Na ons family dinner, grapte mijn broer dat hij nog 5 kaarten overhad voor het concert Because I’m a Girl. Die had hij via zijn werk ontvangen. “Wat moet ik daar nou… “ legde hij nog uit. Tja, lieve schat, meet your little sister! Ha! Voor mijn broers het doorhadden zaten we op de fiets, want jaja we moesten op z’n minst Alain Clark meemaken. Dus ze trapte hun benen uit hun lijf om mij bij te benen (oké het was andersom… Jezus wat fietsen die gasten hard!). Aangekomen op het Java eiland, rolde onze ogen tien keer in de rondte bij het aanzicht dat de complete menigte in roze gehulde mensen bevatte. En huh…. wat krijgen we nou, 1, 2, 3, 4, 5… 1000 man (ja mannen) ook in het roze! Twee opties: 1= je zit zo keihard onder de plak bij je vriendin dat je geen ‘nee’ kan/durft/wil zeggen, 2= Tja… leg het me uit?!. Ik vroeg wat passanten of ze misschien even op de foto wilde voor bewijs materiaal…. Dat wilde ze maar wat graag.

Niet iedereen houdt van roze

Niet iedereen houdt van roze

Toen ik aan ons eigen mannelijk gezelschap vroeg, of zij misschien als ook even op de foto wilde, om te laten zien hoe zij over die roze massa dachten… tja, toen kreeg ik een iets ander resultaat. Laat 1 ding duidelijk zijn, boys will be boys, en mannen, tja sommige houden misschien gewoon van roze… niks mis mee!

Love,

Anique van der Hulst

Volg mij ook op twitter

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties