0

Amsterdam – De komende tijd ga ik de Lumea van Philips testen. Wie wil er niet benen, oksels en een bikinilijn zonder ongewenst haar!? Wij allemaal toch?

Er is nu een makkelijkere manier van ontharen, door het gebruik van Intense Pulsed Light IPL techonologie, wat ook gebruikt wordt in schoonheidssalons. Dan denk je, ja maar dat was er toch al? Ja dat klopt, alleen nu kan je het ook zelf doen, gewoon thuis, met de Philips Lumea. Door de kleine lichtimpulsen die het apparaat geeft, gaan je haarzakjes in ruststand en na ongeveer twee maanden komen de haartjes niet meer terug, natuurlijk als je Lumea blijft gebruiken. Of deze Philips Lumea echt werkt ga ik voor je testen bij mijn oksels.

Voordat je echt met het ontharingssysteem aan de gang gaat zijn er eerst een paar stappen die je moet doen. Namelijk:

1. Checken of het apparaat geschikt is voor jouw huid en haar. Dit doe je aan de hand van de onderstaande tabel.

Ik heb donkerbruin tot zwart haar en een blanke huidskleur met beige teint dus lichtintensiteit 4/5, maar als je bijvoorbeeld wit/grijs haar hebt op het gebied wat je wilt behandelen mag je de Lumea helaas niet gebruiken.

2. Laad de accu op. ;-)
3. Bereid je huid voor, voor een optimaal resultaat. Dit doe je door je huid te scheren. Dit voelt voor mij onnatuurlijk, maar ik wil het beste resultaat dus ik volg trouw alle stappen en bovendien hoeft die alleen de eerste paar keren

Dit is 'm, de Philips Lumea. Het lijkt een beetje op een fohn als is 'ie iets zwaarder.

Ik heb de lichtintensiteit gekozen, de acuu opgeladen en de huid onder mijn oksels geschoren. Dus ik ben er klaar voor! Als het maar geen pijn doet… Ik ga bewust 1 oksel testen zodat ik (hopelijk) goed het verschil kan zien. De geschatte behandelingstijd is 2 minuten per oksel dus als het goed is ben ik zo klaar.

Ik zal jullie een foto van mij met het apparaat onder mijn oksel besparen, maar het ziet er dus zo uit als je 'm gebruikt. Er zit geen snoer aan het apparaat en je plaatst 'm recht op je huid.

Ik zet het apparaat aan en kies lichtintensiteit. Daarna plaats ik het apparaat loodrecht in een hoek van 90 graden op mijn huid. Als het apparaat goed op mijn huid zit gaat er een lampje branden en kan ik de flitsknop indrukken voor de eerste flits. Daar gaat ie! Pfiewww! Geen pijn dat valt dus heel erg mee. Ik ga mijn hele oksel af. Het is wel belangrijk dat je niet op 1 plek meerdere keren flitst, maar wel een overlap hebt.

De eerste behandeling ging eigenlijk super snel en pijnloos, dus ik hoop dat het resultaat er uiteindelijk echt zal zijn. Woensdag 20 juli schrijf ik mijn volgende test over de Philips Lumea en laat ik je weten of er al verschil is. Tot dan!

Love, Xx Annic.

Voor meer informatie www.philips.nl

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties