0

Den Haag – They say… dat schoonheid oppervlakkig is. Echte schoonheid zit van binnen, schoonheid is vergankelijk bladiebladiebla. Zal best een kern van waarheid in zitten, maar volgens mij is een lekkere beauty-verwennerij echt niet alleen maar skin-deep.

Zo krijg ik een puur geluksgevoel als ik een nieuw flesje nagellak open maak en de eerste strepen kleur op mijn nagels aanbreng. Hoe goed en hoe duur de nagellak ook is, de eerste keer smeert ‘ie toch het lekkerst. Ik vind dat heerlijk zo’n nieuw kleurtje, dat zo heerlijk eenvoudig over mijn nagels heen glijdt. Daar kan ik oprecht uren gelukkig van zijn en iedere keer als ik mijn nagels gadesla herleeft dat gevoel weer eventjes.
En ik ben vast niet de enige die gelukkig wordt van schone lakens en net geschoren benen. Ik kan daar dus intens van genieten. Ga die avond het liefst twee uur eerder naar bed met een potje thee, kruidnootjes en een goede film. (Met als gevolg dat mijn lakens direct weer aan verschoning toe zijn (kruidnootjes!) maar dat terzijde..)

Een lekkere gezichtsscrub gevolgd door een lekker voedend maskertje bezorgt mij ook altijd weer een instant vlindertje in mijn buik. Als je dan met je handen langs je gezicht gaat en je gezicht voelt zo zacht als dat van een perzik, dat voelt zo schoon.

Of die weken dat je net naar de kapper geweest bent. Geen enkele vorm van uitgroei en geen dode punt te bekennen. Dat je gewoon je haar kunt dragen zoals je dat op dat moment wilt en je absoluut geen zorgen hoeft te maken over dingen die je moet verbergen. Als ik weer eens een half jaar niet naar de kapper geweest ben kan ik alleen maar zij-scheidingen dragen (want: uitgroei) en draag ik mijn haar meestal in een knotje boven mijn hoofd omdat er geen kop of kont fatsoen meer in zit.
Heb ik je nu nog steeds niet overtuigd? Wat dacht je van net gepoetste tanden die heerlijk glad aanvoelen, een klein beetje zelfbruiner waardoor je van spookje in gezond meisje verandert, waardoor je straalt en alleen maar meer positieve dingen aantrekt. Of een lekkere dikke handcrème die droge handen verandert in zachte babyhandjes..

Het mag dan misschien de binnenkant zijn die telt, de buitenkant mag ook zeker niet vergeten worden en draagt 100% zeker bij aan een prachtige binnenkant!

Liefs,

Annemerel

Volg mij ook op Twitter!

www.annemerel.com

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties