0

Den Haag – Het is bijna niet te geloven, maar ik ben deze week alweer een half jaar I LOVE BEAUTY NEWS‘ vaste blogger. Dit is blog nummer 27 en wat mij betreft volgen er nog oneindig veel meer, want ik ben hier nog lang niet uitgesproken!

Deze week mijn vijf favourites van dit moment! Echte must buys, want ze maken mijn leven, of nou ja in ieder geval mijn buitenkant, een stuk mooier. Deze fijne producten wil ik natuurlijk wel met jullie delen.

Hieronder zie je mijn selectie…

Cover me up, perfecte dekking en filmsterren glow

Om te beginnen mijn nieuwe foundation, Teint Miracle van Lancome. Serieus, ik heb eindelijk ‘mijn’ foundation gevonden. Normaal ben ik niet zo van de vloeibare foundation zonder matte finish, maar dit is een heerlijke uitzondering op deze regel. Hij smeert perfect uit, strepen en vlekken zijn alleen met heel veel moeite te maken. De kleur past zich aan je eigen huid en geeft een perfecte glow, als in filmsterren glow, geen ‘net vijftien jaar, in de pubertijd, vette puistenkop glow’. En het mooiste, het oogt zo ontzettend natuurlijk dat ik alleen nog maar complimenten krijg over mijn huid en dat iedereen denkt dat mijn acne verdwenen is, terwijl in werkelijkheid mijn puistjes de laatste tijd juist weer wat erger zijn geworden.

Herfstkleurtjes

Over naar mijn favoriete nagellak. Baalde jij ook zo toen je de Chanellakjes afgelopen september niet kon bemachtigen? Ik wel in ieder geval en wat was ik jaloers op de mensen die ze wel hadden weten te bemachtigen. Gelukkig vond ik al snel deze lakjes van W.I.C. De beige/rose variant staat heel natuurlijk en kan zelfs naar de meest serieuze zakenbespreking. De grijze lak neemt in ieder licht een ander kleurtje aan, laatst werd me zelf gevraagd hoe het in godsnaam mogelijk was dat ik DE Chanellak op mijn nagels had, haha gefopt! Allermooiste; gewoon W.I.C. 6,95 bij o.a. Douglas!

Rozig zacht

De inhoud van dit potje van Dior is echt een godswonder, zo zacht, geur en textuur. Het ruikt naar roosjes en had ik al verteld dat het zacht is? Ik smeer het op mijn lippen als ze droog zijn, op mijn oogleden als ze een beetje geïrriteerd zijn door de hoeveelheid oogschaduw en make-upremover die ik gebruikt heb. Ik heb het altijd bij me. Het is een beetje te vergelijken met Eight Hour Cream van Elizabeth Arden, maar deze geur en textuur is veel fijner!

Ook mijn ogen zijn weer uitgeslapen

Ik ben ook overgestapt op een nieuwe oogcreme, deze keer van Estee Lauder omdat al mijn crèmes van Estee zijn en ik heel veel goede verhalen over de inhoud van het potje gehoord had. En het is waar, althans, bij mij werkt het ook! Herinneren jullie je de verhalen over mijn wallen en beginnende rimpels nog? Nou die zijn dus verdwenen. En ook mijn rimpeltjes lijken minder, maar dat kan natuurlijk ook zijn omdat ik denk dat ze minder geworden zijn. In ieder geval, fijn spul, aanrader, echt!

Puur vergif, dit luchtje maakt me zo vrolijk en sterk

Dit luchtje is echt een gouden oude! Ik kocht het voor het eerst toen ik een jaar of 15 was en voor het eerst zonder mijn ouders in het buitenland was. Ik liep door Londen, rook het luchtje, werd op slag verliefd, spendeerde mijn laatste ponden en droeg het luchtje vervolgens twee jaar lang alleen maar. Laatst rook ik het luchtje weer en ik kreeg meteen dat onoverwinnelijke, zelfstandige, onafhankelijke gevoel terug wat ik toen in Londen had en sindsdien is dit weer mijn luchtje.

Liefs,

Annemerel

Volg mij ook op Twitter!

www.annemerel.com

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties