0

AniqueAmsterdam – Bij sommige mensen gaat hun hartje al sneller kloppen als de maand februari in aantocht is: effe opletten, ik heb het natuurlijk over Valentine’s Day. Tja, het is dat ik op de moderedactie 100.000 persberichten hierover binnen heb gekregen, anders was het mij misschien ook wel ontschoten. Hoewel, die HEMA harten kun je niet missen!

Anyway, Mijn lieve vlam en ik doen eigenlijk nooit wat aan Valentine’s day. Dat vind ik ook eigenlijk wel prima zo, tenminste dat dacht ik… We eten lekker samen een hapje (dat doen we wel vaker) ik krijg een extra kusje (dat gebeurt ook wel vaker) en hij zegt hoeveel hij van me houdt (erg zoet, en dat gebeurt –god-zij-dank- ook wel vaker). Aangezien ik helemaal horensdol werd van die veel te zoete fashionable Valentine’s berichten, had ik me voorgenomen om dan toch maar een uber fashionable framboos-rode, stunning, fabulous, smashing, over the top rode jurk te scoren, en hiermee indruk te maken.

Enfin, toen ik eerst ’s ochtends wakker werd van erg luid en hard gesnurk (lees: onze bejaarde Jack Russel in de slaapkamer) had ik mezelf opeens wijs gemaakt dat mijn vlam VAST een ontbijtje op bed aan het maken was. Integendeel, ik was vergeten boodschappen te doen (why why why!?!) dus dat hele ontbijtje zat er niet bepaald in. Nadat we samen een bak oude cruesli hadden weggewerkt, en gingen douchen/ aankleden schoot ik vliegensvlug in mijn uber fashionable one-shoulder-framboos-rode stunning, fabulous, smashing, over the top: rode jurk. Toen ik een interessante pose probeerde aan te nemen,
vroeg mij lieve vlam zich hardop af of ik misschien last van mijn buik had, omdat ik er zo ‘gek’ bij stond. “Nee schat; kijk eens goed…” Nadat hij me aandachtig had bekeken, kreeg ik een lief compliment van hem maar voegde hij er ook meteen aan toe dat hij het ‘een wel errug feestelijk mooie jurk vond voor de verjaardag van mijn grote broer’… Mijn schat was Valentine compleet vergeten! Ik heb me dus vol goede moed maar op mijn scriptie gestort, ik had immers de volgende ochtend om 09.00 uur HET afstudeergesprek (tromgeroffel… gehaald!). Nadat ik op Valentine’s Day een lange nacht had doorgehaald aan mijn scriptie,

mijn mooie fashionable rode jurk dan zelf maar 20x had bewonderd, een belachelijk grote tv aan mijn broer heb gegeven dankzij donatie van de family (hiep hiep hoera voor zijn 28e b-day), de volgende ochtend mijn concept versie van mijn scriptie heb besproken, en niet te vergeten mijn het vuur uit mijn naaldhakken gerend op het Miss I Love Fashion News 2010 event… ik was gesloopt!NEW BLOG ANIQUE: Sweet Snorring ValentineDaar zat ik dan compleet uitgeput op de fiets naar huis. (Waarom mag mijn fiets niet in de tram?!) Ik belde mijn lief dat ik onderweg was. Hij lag al in bed, was uitgeput van een lange dag werken (ik vond dat ‘ie aardig wakker klonk…). Toen ik de 800 trappen (oké 3..) van ons prachtig oude Amsterdamse huisje opliep, hoorde ik wat gedribbel… Toen ik de voordeur opende, en meteen mijn sleutels in de kast mikte en mijn killer heels uittrapte, zag ik mijn lief staan! Aangekleed en wel met een grote (roze!) fles champagne, wachtend op mij! De schat…. Valentine’s Day hebben we nooit gevierd, dat haalde ik mezelf opeens op de hals, maar een spontaan avondje champagne poppen omdat ik mijn scriptie mag inleveren; dat vindt hij veel belangrijker!
Zo’n Valentine’s Day kan me gestolen worden (begrijp me niet verkeerd: extra aandacht = heerlijk), maar dit sloeg alles. De enige lol die ik eruit haalde was het scoren van die uber fashionable one-shoulder- framboos-rode stunning, fabulous, smashing, over the top rode jurk: zullen we dan maar een Fashion’s Day starten?!

Love,

Anique

Volg mij ook op Twitter!

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties