0

AniqueAmsterdam  – Fashion fashion fashion: I love it! Ik ben natuurlijk gek op modeshows, dat zal niemand vreemd zijn. Ik hou vooral van de spanning van te voren: wat trek ik aan. Ik hou zelfs van de rij: wie staat er nog meer in de rij (wie ken ik, maar nog leuker; wie kent mij!). Er zitten altijd mensen tussen die je over-enthousiast gedag komen zeggen, waarvan je bij voorbaat al geen idee hebt waar je ze van kent! Er gaat ergens ver weg wel een lampje branden… maar het licht gaat niet echt aan. Als je dan later te horen krijgt dat het betreffende stuiterende meisje waar je een dikke zoen van kreeg, het achternichtje van de vriendin van een vriend van jouw eigen nichtje is. Tja! Niet zo gek dus dat ik vroeg of ze me een hint kon geven. Mijn geheugen is (wat dat betreft) namelijk meer dan prima, maar neem het me ajb niet kwalijk als ik soms even moet nadenken…

Enfin, Afgelopen zondag was ik te gast bij mijn hippe Marokkaanse vriendin/designer/duizendpoot/druktemaker. (snap je dat ik me thuis voel bij d’r). Deze kleine stuiterbal heeft het gepresteerd om naast haar fulltime job een complete kledinglijn neer te zetten. Een hippe Marokkaanse collectie waarin de Arabische wereld het westen ontmoet. Je snapt waarschijnlijk al wel dat ik errug benieuwd was, maar niet goed wist wat ik ervan kon verwachten.

Ik had er zin in, maar aangezien mijn Marokkaanse talenknobbel me nogal eens in de steek laat, (al doet mijn verschijning veelal anders vermoeden) was ik erg blij dat ik niet als enige niet-Marokkaan naar het event ging. Mijn vriend heeft schuddebuikend (nee hij heeft geen buikje ladies!) staan toekijken, bij het tafereel dat ik uitvoerde om een outfit samen te stellen. Want wat trek je in vredesnaam aan naar een Marokkaanse modeshow?! Blijf jezelf, blijf jezelf, blijf jezelf. Daar stond ik dan, in mijn mooie ijsblauwe tuniek, met latex legging en over-the-knee boots. Tja, dat was ‘m misschien toch niet helemaal… Na 20 gefrustreerde blikken (ja mijn vriend zat nog steeds vol genot toe te kijken hoe ik de ene outfit na de ander in de hoek smeet) werd het toch maar die oversized witte blouse met mijn zwart colbertje (mouwen met witte voering omgerold, check!). Daarbij had ik me toch maar in die latex legging gehesen, maar helaas wel met mijn minnetonka’s. Het feestgedruis van het weekend nadat ik mijn scriptie heb ingeleverd, maakte het namelijk echt onmogelijk om NOG een keer op belachelijk hoge killer heels te lopen, dus ik nam ze in mijn tasje mee.
NEW BLOG ANIQUE: Surprise surpriseNatuurlijk zette ik 1 stap buiten de deur, en kwam er wederom (dank u daarboven) een stortbui op mijn dak. Mijn hair-do was geruïneerd! Ik was zelfs in staat om ook een hoofddoek op te doen. Ik was blij dat ik het niet had gedaan: Er was geen hoofddoek te bekennen op die hele Marokkaanse modeshow (op een enkeling na dan). Deze meiden: ze zijn hartstikke-hot en helemaal-hip! Wat een zooitje bloedmooie vrouwen bij elkaar! Ik heb mijn ogen uitgekeken: ik snap vanaf nu heul goed dat ze soms hun mannen op afstand houden! Mijn vriend had natuurlijk gelijk spijt dat hij niet mee was gegaan… ikke mooi niet!

Dus ladies, be prepared, wij Hollandse mokkels zijn niet de enige die wel weten what’s hot en what’s not!

Love, A

Volg mij ook op Twitter!

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties