0

Amsterdam – Jullie weten ondertussen, ik kan een uur in een kwartier lullen. Dat heb ik vanmorgen dan ook weer braaf bij radio Wild FM gedaan. Leuke promo voor de Jackie gemaakt en het event van ‘Amsterdam…The Essence’ aangekondigd.

Vervolgens heb ik de hele dag met de pers gebeld, want maandag is dus HET event waar ik het net al over had, waar ik al een jaar voor aan het werk ben. Dus ik ben wel even uitgeluld. Excusez-moi …

Ik moet alleen steeds aan iets denken. Er zijn een paar vragen waar ik zelf geen antwoord op weet te vinden. Dus in plaats van een riedel en waterval aan woorden, deze week een paar vragen. Heb jij misschien het antwoord voor mij?

·      Zeep geeft schuim, witte schuim. Maar als ik peperdure roze douche gel van Jean Paul Gaultier gebruik, waarom is die vervloekte schuim dan nog steeds wit? (zelf chocolade bruine shampoo  ‘Brilliant Brunette’ van John Frida… WIT!)

·      Ik ben een vrouw (dus) heb het richtingsgevoel van een zee-egel, ik snap dus de logica van de snelwegen niet. A1, A2, (waar ligt de A3 eigenlijk). Dat riedeltje gaat door tot de A10. En dan opeens de A67, en de A76…. Waar komt dat vandaan? Waar zit die logica?

·      Als de WC in een vliegtuig vacuüm zuigt, wat gebeurt er dan als een dikzak te lang op de wc blijft zitten?

Heb jij de antwoorden? Let me know…. Thanks!

Tot volgende week,

Love,

Anique

Volg Anique van der Hulst ook op Twitter
!
www.theEssenceonline.nl

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties