0

AniqueAmsterdam – Stel je eens voor dat je met een groepje naar een HET feest van de eeuw wil, maar je hebt geen geld! Shit! Waar is het gebleven? Owja vakantie… het was het waard maar ja wat een ellende, wat zuur, rottigheid, narigheid en absoluut niet leuk. Alle meiden zijn bezig met leuke outfits, wie trekt wat aan, en wie mag wat van elkaar lenen. Ahhhh ik kan niet mee!!! Getver ik zie groen, geel EN een beetje paars van jaloezie… bah!

NEW BLOG ANIQUE: Niet omkijken, Rennen!

Het enige waar ik niet jaloers op ben is het hebberige gegraai in elkaars kast. Op de een of andere manier ben ik twee turven hoog, dus andermans broeken, rokken, jurken en zelfs schoenen lijken reusachtig bij mij. Ik stond duidelijk achteraan de rij toen de lengtes werden uitgedeeld… Tja ach ook weer duidelijk vooraan toen luidruchtigheid werd verdeeld, maar ja, dat is een ander verhaal.

Iedereen zag er prachtig uit, verkleed, niet verkleed, uitbundig of gewoon heerlijk sexy. Ik stond net uitgebreid te mokken toen een van de meiden een smsje binnenkreeg dat er een kaartje was gevonden die voor de helft van de prijs weg mocht! Whoppa, back in business. Enige probleem was dat het kaartje binnen een uur moest worden opgehaald aan de andere kant van de stad, niemand had een scooter bij zich en had vooral geen tijd om de spiegel achter te laten.

NEW BLOG ANIQUE: Niet omkijken, Rennen!

Ik was nog totaal niet getuned! Ik moest ter plekke een thema voor mezelf bedenken, mijn haar binnen 5 minuten (oh my god) in model krijgen EN het kaartje tevoorschijn toveren. Een lieve vriendin bood aan om d’r scooter op te halen en met mij achterop de scooter het kaartje te halen bij de mafkees die er opeens vanaf wilde. Binnen 20 minuten werd ik in een jurk van vriendin gehesen, grote taille riem er omheen (Madonna kwam er ook mee weg, want daar lijk ik zooooo op… ahuh). Ik kreeg een roze panty van de ander en zelf had ik mijn vastgegroeide hoge hakken aan. Komen die dingen ook nog eens van pas. Prima, klaar, en gaan met die banaan. Hoewel ik meer leek up run-away-bride dan verkleed als sexy-wat-dan-ook voelde ik me top. We hadden onderweg op de scooter al sluwe trucjes bedacht om nog minder voor het kaartje te betalen dan de helft.

NEW BLOG ANIQUE: Niet omkijken, Rennen!

Helaas de brom-beer die mij het kaartje verkocht zag de lol van een bedelende Madonna en mijn vriendin de Indiaan niet in. Kaartje graaien, geld aanpakken, inpakken en wegwezen. Net op tijd voor het feest. In alle gekte, drukte, spanning die we voelde, stonden we zo druk te kletsen dat ik niet eens door had dat we alweer vooraan de rij stonden. Een van mijn vriendinnen stond een veul te boeiend verhaal te vertellen over een spannende date die ze onlangs had gehad. Ik luisterde zo aandachtig dat ik met mijn kaartje in mijn handen ZO whoppa in 1 keer ben doorgelopen! Huh? Geen controle! Niet gefouilleerd, GEEN kaart controle! Ik had het kaartje voor niets gekocht. Ik ben zonder op te letten naar binnen gesneaked! Mijn vriendinnen en ik hebben nog geprobeerd het kaartje te verkopen, maar de muziek trok ons meer, en ach we waren binnen: lets parteeee.

Tot volgende week!

Love,

Anique van der Hulst

Volg mij ook op Twitter

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties