0

Amsterdam –  Ruim anderhalf  jaar geleden was ik opzoek, opzoek naar een uitdaging waar ik op dat specifieke moment mijn pit in kwijt kon en positieve energie uit terug kreeg.

Mijn moeder was ziek, ik was mijn Master aan de Universiteit van Amsterdam aan het afronden en was ondertussen als freelancer aan de weg aan het timmeren.

Druk? Hell yeah. Maar wat ik nodig had was even wat anders aan mijn hoofd. Iets nieuws en iets waar ik blij van werd. Op dat moment heb ik Annic van Wonderen (founder van ILFN) ontmoet. Wat 2 jaar geleden begon als stage, liep uit op een persoonlijke wekelijkse blog: mijn hobby van de afgelopen 1,5 jaar.

In deze afgelopen periode heb ik veel lol gehad: ik heb de leuke, maar ook luxe positie gehad om al mijn leuke, gekke en idiote belevenissen op te schrijven. En ik heb ze niet alleen opgeschreven, Annic heeft ze allemaal op ILFN gepubliceerd! Waar ik in het begin aan moest wennen was het feit dat mensen mij opeens herkenden. In de kroeg, in een restaurant maar ook in de tram of op de fiets in Amsterdam. Meisjes die me op straat aanspraken, naast me kwamen zitten in de tram, advies vroegen terwijl ik aan de bar stond in een kroeg of terwijl ik stond te wachten bij het stoplicht. Leuk? Ja, hartstikke leuk!  Ook die ene keer dat een meisje zei: “Wow! Jij bent veel kleiner dan ik had verwacht!” En die keer dat ik voor het eerst in gesprekken merkte dat zelfs mijn eigen vrienden mijn blog lezen, en jaja, zelfs de mannen. Dus ja absoluut, ik heb veel lol gehad tijdens het schrijven van mijn blogs.

Een mooi motto.

Toch zeg ik nu goodbye (geen vaarwel) aan mijn blog. De oplettende lezer weet het wel: Ik ben namelijk nu, nadat ik 3 jaar als freelancer heb gewerkt, doorgegroeid tot de trotse eigenaar van mijn eigen PR bureau: Nineteen. Ik heb in januari zelfs mijn eigen kantoor geopend: op de Ten Katestraat, direct achter de Amsterdamse marktkramen en de luidruchtige, maar ow zo gezellige marktlui. Ik heb zelfs een fantastisch team om me heen: Leonie is mijn 1e collega die bij me werkt en een fantastische sfeer de tent in blaast en ze werkt, mijn god wat werkt ze hard! En nu sinds 1 week ook Charlotte, een fantastische jonge, zeer ambitieuze vrouw die in 1 dag het werk van een compleet leger verricht. En Sarah, de beste designer en grafisch vormgever die je maar kunt wensen. Verder nog een aantal leuke freelancers die op oproepbasis heel waardevol en dierbaar werk verrichten.

Ons nieuwe kantoor!

Zo trots op mijn nieuwe kantoor!

Met elkaar vormen we een heel hecht en fijn team, en organiseren we marketing & PR activiteiten voor veel internationale klanten. Maar goed, Je snapt vast dat ik het loei druk heb, en (helaas) keuzes moet maken. Daarom schrijf  ik met pijn in mijn hart nu mijn laatste blog voor ILFN. Ik zal met veel plezier terugkijken naar de afgelopen 1,5 jaar: en wil ook oud eindredacteurs: Lucie Hoopman & Elisah Jacobs en huidig hoofdredacteur Anna Nooshin bedanken voor het gezellige en leuke contact. Maar bovenal, Annic, dank voor je tips, adviezen en gezellige borrels en koffie-dates. Jij had 1,5 jaar geleden genoeg vertrouwen in mijn schrijfcapriolen om me mijn eigen blog te geven. Dankje voor dat vertrouwen en de lol die ik daaraan heb beleefd.

Mijn gekke, gezellige vriendinnetjes!

Maar zonder mijn trouwe lezers en de leuke reacties, facebook berichten, persoonlijke complimenten van (on)bekenden en vrienden, maar bovenal de persoonlijke emails die ik heb ontvangen…. Dankje! Life goes on, maar voor mij nu met 100% focus op mijn eigen PR bureau: Nineteen. Wil je op de hoogte blijven van mijn bezigheden? Volg mij dan op via Twitter en neem eens een kijkje op onze website.

Ciao for now!

Love,

Anique van der Hulst

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties