0

AniqueAmsterdam – Wie zegt dat het idee achter een cadeau belangrijker is dat het cadeau zelf: is knettergek! Wat een onzin. Als je een spuuglelijk cadeau krijgt, hoe kun je dan in vredesnaam doen alsof je over de top happy bent?! Dag.

Natuurlijk zijn er uitzonderingen. Tegen een lief klein kind dat een onbeschrijflijk lelijk pakketje in elkaar heeft gegooid, tja dat is een ander verhaal. Met een grote glimlach en een dikke plakkende snotzoen kreeg ik een pakje in mijn schoot gesmeten. Met koeien letters stond erop gekalkt: “Vor Aniek” en afgemaakt met hartjes. (roze hartjes… gelukkig!). Niet om aan te gluren zo lelijk, en zelfs mijn naam was verkeerd geschreven. Toch smolt ik… why?! Kijk dan toch: wat een lief koppie. Hoe kun je daar nou rot tegen doen.

NEW BLOG ANIQUE: Je naam aan de kettingEen volwassene; dat is een ander verhaal. Of je nu zo’n ontzettend lelijke draak bent dat je werkelijk niet om aan te gluren bent, OF (erger nog) zo goddelijk mooi dat ik mijn ogen niet van je af kan houden : Kom in vredesnaam niet met dat soort onbenullige dingen aan: ik vind dat niet leuk en kan ook niet doen alsof. Dat heb ik geleerd op een verjaardag waar ik onlangs aanwezig was. Glashard liegen en beweren dat je dat “aaaaltijd al hebt willen hebben” ja dahag! Dat lijkt me vermoeiend.

Bla Bla ketting

Bla Bla ketting

Wat wel leuk is, is als je opeens spontaan een goodiebag gewonnen hebt! Daar ben ik echt blij mee! Heerlijk; gratis is gratis… stelletje karige Hollanders en ik doe er zelf keihard aan mee (wat eigenlijk nog erger is,  is dat ik ben me er bewust van ben!). Iets anders waar ik blij van word is een Albert Heijn die op rol, kwijl en kruip afstand van mijn voordeur is: dankje meneer Heijn dat vind ik fijn. Ook fijn was de gratis taart die ik bij mijn 1e aankoop cadeau kreeg. Goh, ik ben wel 20 x voor mijn 1e aankoop langs geweest. Ach… Hollanders.

NEW BLOG ANIQUE: Je naam aan de kettingWat mij ook veel plezier doet is mijn lieve vriendinnetje die zomaar spontaan met een cadeautje op de stoep staat: “Voor jou, omdat je zo lief bent”. Ik weet niet wat ik moet zeggen, maar zie een mooi wit doosje met strikje in haar handen: ik gluur en zie het staan: Mijn Naam Ketting! Fantastisch, we hebben Sex and The City 1000x gekeken en de befaamde Carry ketting bewonderd. Tja zo’n naam ketting kan bij Carry, ze komt er makkelijk mee weg. Ik daarentegen, heet geen Carry. Ik praat wel net zo veel maar ik heet geen Carry. Mijn lieve vriendin heeft mij om die reden een eigen variant van de Naam Ketting gegeven met de tekst “Bla_Bla_Bla” echt waar! HI-LA-RISCH! En of ik ‘m draag?? Iedere dag. Als aan me vraagt of het wat rustig kan, wijs ik naar mijn ketting en zeg ik “ Bla Bla Bla” Dankje lieve N. You’ve made my day: ik heb eindelijk een Naam Ketting maar dan mijn variant!

Love,

Anique van der Hulst

Volg mij ook op Twitter!

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties