0

AniqueAmsterdam – Yes, weer een nieuwe blogger op ILFN! Ik zal me even voorstellen: sinds een maand verzorg ik de mode items voor ILFN ennn I love it! Mijn Blackberry draait nu al overuren dankzij alle mailtjes en ping berichten! Tja, gelukkig ben ik nooit vies ben geweest van hard werken: twee keer afstuderen, freelancen her en der, een sociaal leven bijhouden en Oh ja, ik heb een lieve vriend die aandacht nodig heeft, gelukkig maar! Multi- tasken:  I was born for it! Toch heb ik op de redactie van ILFN pas echt geleerd wat multi-tasken is. Leuke nieuwtjes maken, alle modetrends volgen, zoveel mogelijk overal aanwezig zijn, marketing plannetjes smeden en daarnaast twitter ik me helemaal en compleet wezenloos! Nou goed, afgelopen week werd ik op het matje geroepen bij hoofdredacteur Annic van Wonderen: mijn schrijfwerk werd gewaardeerd! Of ik dus misschien wekelijks een eigen blog wilde schrijven: Natuurlijk! Geweldig! Leuk! (begrijp je mijn reactie..?!) Nou goed: Bloed, zweet en tranen (mijn nieuwe pumps zaten te strak) : zie hier mijn debuut!

Gezien de uber stylish en funny medebloggers van ILFN, is de lat lekker hoog gelegd. Geeft niet: dat houdt me scherp en enigszins wat competitiedrang is mij ook niet vreemd. Juist op het moment dat ik dus net even niet scherp was en me zat af te vragen wat mijn eerste onderwerp in vredesnaam zou worden, realiseerde ik me dat mijn onderwerp naast me zat! Een prachtig meisje, met mooi blond haar. Stoere cowboy boots en een tuniek aan, maar Ow mijn god wat had ze in haar oren hangen! Ik kon mijn aandacht niet meer bij het gesprek houden. Ik moest weten wat haar bezielde toen ze deze dingen in haar oren hing. Als je je afvraagt wat ik bedoel, dan zal ik eerst even uitleggen dat ik echt niet gek ben geworden, en (meestal) geen last van waanbeelden of illusies heb. Deze lieve meid had een complete Farmville imitatie aan d’r oorlellen bungelen! En, Nee het was geen schattig klein eendje of lief kippetje. Het waren maar liefst twee (ja 2..)  koeien! Ze wees me ook vol trots op het feit dat het twee verschillende koeien waren. Prachtig, niet?!

Koeienoorbellen

Op het moment dat ik dacht dat ik omviel van verbazing vertelde ze me een geniaal verhaal: Ze was met de familie naar Oostenrijk geweest waar ze verbleef in een prachtig authentiek maar vooral chique hotel. De hostess – ietwat doorgeslagen in haar hobby- had een complete eigen collectie traditionele Oostenrijkse dracht gemaakt. Van macramé, Heidi jurkjes, bergneet jasjes, tot (je raadt het al) de koeien-oorbellen. De hostess had mijn lieve vriendin al enigszins verontwaardigd en meer dan duidelijk gemaakt, dat zij echt de enige uit het hele hotel was die nog ‘helemaal niets’ uit haar winkeltje had gekocht! Als de goedheid zelve die ze is, ging ze natuurlijk meteen vol goede moed op strooptocht.  Tot ze de collectie zag! Een Heidi jurk is leuk, maar niet voor €300,-! Ze dacht goedkoop weg te komen met de koeien-oorbellen. Well guess again, die krengen waren €30,-. Het moet niet gekker worden! Nou goed, daar zit ze dan met haar koeien-hangers. Iedereen lacht en vindt ze stiekem hartstikke gaaf. Dit wilde ik jullie niet onthouden, dus als paparazzi imitator heb ik wat bewijsmateriaal voor jullie verzameld. Kijk zelf maar even, want dan pas geloof je me: stiekem waren ze echt hartstikke leuk ;-)

Love, A

P.s. Je kunt me ook volgen op Twitter

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties