0

Amsterdam – Er zijn dagen dat je liever met je deken over je hoofd en de gordijnen dicht in je bed blijft liggen (heb ik gelukkig zelden last van), en er zijn dagen dat je fluitend door het leven gaat. Normaliter vervloek ik de dagen dat ik mezelf ertoe moet zetten om te gaan hardlopen, maar gisteren heb ik mijn rondje Vondelpark gehuppeld in plaats van gerend. Soms wordt je onverwacht heel blij van een nieuwe vriendschap, een nieuwe collega, of een combinatie van beiden.

Voor Nineteen heb ik namelijk enige tijd geleden DE power vrouw gevonden die niet alleen ons team, maar het totale bedrijf Nineteen een positieve boost geeft. Heerlijk! Ken je dat: het gevoel dat iemand aan je stoelpoten staat te zagen? Dat houdt je scherp! Dat betekent dat je collega niet op zijn of haar luie gat zit, dat ze hard werkt. Wat een verademing. Samen met mijn nieuwe power collega hebben we een aantal ontzettend leuke projecten op komst. Het kantoor is een idioot gezellige boel, maar we zijn ook druk bezig met de styling van het kantoor. We komen al aardig in de buurt, we moeten ook wel want binnenkort organiseren we de 1e perslunches en open dagen vanuit ons nieuwe kantoor op de Ten Katestraat. Druk druk druk.

Afgelopen week  hebben we naast een aantal leuke afspraken met nieuwe klanten, ook de nodige feestjes bewandeld. Woensdag was de lancering van het tijdschrift Glamsterdam in De Amsterdamse Tuschinski. We werden verwelkomd met heerlijke sgroppino’s die helaas na 1 teug alweer op de bodem van onze maagjes rustten. Goed begin: en nu 2 Mojito’s alsjeblieft! Nee? Alleen wijn?! Okay, 2 droge witte wijn dan. Proost!

De glamorous Grimm Brothers begeleidden ons in hun zwarte en witte glitterpakken de zaal in. Binnen was het warm, heel warm, een zaal vol roodgeslagen koppen en 2 spontane opvliegers. Je snapt dus vast dat truffel sandwiches hun odeur razendsnel verspreidden door de zaal: knus. Helemaal voor je lieve nieuwe collega die allergisch is voor paddenstoelen, dus spontaan gaat kokhalzen bij de geur van schimmels. De enige remedie: meer vino. Een paar drankjes hier, een beetje netwerken daar, gezellige mensen ontmoet en gelachen om de hair extentions van een groepje blonde stoeipoesjes. Begrijp me niet verkeerd: hair extensions an sich zijn natuurlijk fantastisch, maar net als Heineken zei “Met mate Alsjeblieft”. Leedvermaak is natuurlijk heerlijk! Ssst dat zei ik niet…

Enfin die ochtend: 6 dubbele espresso’s per persoon en asociaal vette ham-kaas croissants. Want we moeten ons klaarstomen voor een new business gesprek, want die middag moeten we laten zien uit welk hout we zijn gesneden. Spannend, but we love it: succes!!! Die avond zijn we uitgenodigd voor de lancering van Jackie’s Bachelorslist in club Air. Beetje haasten, snel nog even haartjes door de kam halen, make up recht smeren, jurkje aan , en foetsie, gaan we weer! Vanavond wel mojito, zelfs Margarita en Bloody Mary kwamen even gedag zeggen. Don’t you just love it?! Mooie mannen, leuke vrienden, en een geweldige nieuwe collega: Leo, mag ik je in een gouden kooi stoppen?!

De ochtend daarna, had ik het zwaar, ik moest naar Almere…. om 07.30 uur!!! Dat betekent dus dat ik om 06.00 uur moest opstaan. Meer tekst is niet nodig….

Tot volgende week, welterusten!

Love,

Anique

Volg Anique ook op Twitter!

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties