0

AniqueAmsterdam – Trrrringgg! Daar gaan we weer. Ken je dat gevoel dat je wakker wordt van het gezoem van je wekker (lees fluitende vogeltjes), het is zaterdag, je hebt een top dagje voor de boeg maar toch irriteer je je rot aan die wekker! Ik had mijn redactionele taken al ruimschoots af, dus ik kon het weekend even voor mezelf houden. Het ‘enige’ dat ik hoefde te doen was een nieuw abonnementje afsluiten voor mijn Blackberry (ha-le-lu-ja) bij een nieuwe provider (mijn oude.. grr!) en ’s avonds had ik; ja ja een slumber party! Daar begon de gekte…

De dag begon dus eerst (na een heerlijk ontbijtje met mijn vlam) met die verd*mde Blackberry. Hoe moeilijk kan het zijn om een abonnementje af te sluiten? Nou de mensen bij winkel X in Haarlem hebben het wiel duidelijk nog niet uitgevonden kan ik je vertellen. 2 uur lang uitleggen dat er bij een Blackberry telefoon tevens een Blackberry abonnement hoort, tja das lastig! Enfin, een week later loop ik nog steeds rond met mijn oude monster (stiekem is ‘ie nog prima) maarja, je kent het vast: je wilt een nieuwe telefoon en dan heb je die nieuwe natuurlijk liever gister dan vandaag.

Gelukkig verliep de avond een stuk gezelliger en vooral zonder gefrustreerde telefoonverkopers. Maarja wat verwacht je dan ook, zet 7 meiden en de mooiste homo ever in 1 woonkamer en wat heb je dan: een gastvrouw, een fanatieke Micheal Jackson imitator, een exhibitionist, een Patty Brard look-a-like waar PB zelf jaloers op zou zijn, een klein lief frustraatje en 2 meiden die consequent vals spelen. Mooi begin van de avond! Tijdens de Michael Jackson imitaties door, hebben we het spel “Ik hou van Holland gespeeld”. Wat een geniaal spel is dit. Het leuke was dat naarmate het spel vorderde, iedereen erachter kwam stiekem zwanger te zijn, al was de food-baby het resultaat van een veel te lekkere kaasfondue. Enkele afleidingsmanoeuvres verder bleek dat we niet 2 valsspelers in ons midden hadden, maar 4! Dat ging te ver, dus over naar het volgende spel: Who’s the man! Nou goed de hele avond en een ‘paar’ flessen wijn later, is het natuurlijk geniaal om erachter te komen dat iedereen (oké 3 meiden, gemiddelde leeftijd 25 jaar) een Hello Kitty stoeipak aan trekken! Aj!
Blog AniqueDe nacht verliep soepel, als je je bedenkt dat we 1 topsporter in ons midden hebben die de volgende ochtend ‘fit’ moest zijn; 2 uur hebben ‘geslapen’ en die vino… Nou goed, zondag sierde mijn dag 2 verjaardagen. Mijn voornaameste bezigheid was uitleggen dat die wallen juist resultaat waren van een top nacht, en dus niet van scriptie-stress… hoewel..

En toen was het maandag. Waar is mijn oplader voor mijn Blackberry, Macbook en camera? In welke tas zitten mijn sleutels! Arggg het regent! Geen paraplu te bekennen… Nou goed ik zat op de fiets, me suf te ringelen met mijn fietsbel (hoezo fietsen mensen naast elkaar als je haast hebt: laat me er langs!) En toen passeerde deze auto me:
NEW BLOG ANIQUE: Effe rustig anToen ik op zijn raampje tikte om te vragen of ik een foto van zijn geniale nummerplaat mocht maken, reageerde de echte Amsterdammer  met een “natuurlijk wijfie, ken je ‘m sow goed sien?” Heerlijk!

Love, A

Volg mij ook op Twitter!

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties