0

NEW BLOG ANIQUE Big fake or mistakeMilano –  Wat een feest, 4 dagen lang alleen maar fashion, fashion en ow ja, nog wat schoenen gescoord. Vriendlief heeft zich indrukwekkend groot gehouden tijdens mijn manie waarin hij winkel in, winkel uit werd gesleurd. ’s Avonds was er evenmin gebrek aan goede plannen (dank voor de leuke inzendingen en tips ladies!). We hebben clubs, restaurantjes, barretjes maar vooral veel mensen gespot. De mensen die we hebben gezien lijken alleen helaas in sommige opzichten verdomd veel op de Hollandse types die ons beter bekend zijn…

Wie kent de verschijning dan ook niet: Prachtig leren jasje, mooie lange blonde, bruine of rode haren, maar vooral oogverblindend mooi. Perfecte broek, mooie style en een indrukwekkend loopje. Maar wat heb je dan uiteraard nog nodig om je imago echt helemaal af te stylen? Exact die ene hippe zonnebril. Maar wow, alsjeblieft wat kan dat verraderlijk zijn! Zo zat ik onlangs met mijn vriendinnetje K. (zojuist afgestudeerd: hoera!) en anderen in de tram, op weg naar de locatie waar we haar zojuist gewonnen Master titel gingen vieren. Terwijl wij onze feeststemming nog even benadrukte, kwam onbekend figuur X de tram in geparadeerd. Met paraderen bedoel ik dan ook écht paraderen. Als het niet haar complete outfit was, dan was het wel de perfecte zonnebril die diverse blikken ving. Een match met haar outfit, haarkleur, huidskleur, jeans én leren jasje. Jaloersmakend. Maar toen deed ze het onvermijdelijke. De tram is natuurlijk iets minder zonnig dan de buitenlucht, dus om te voorkomen dat ze ook de tweede kinderwagen ondersteboven zou lopen, deed ze haar zonnebril toch maar even af. Dat had ze alleen misschien beter niet kunnen doen. Het zojuist door ons gebombardeerde mokkel waar we allen jaloers op waren, bleek een afzichtelijke draak te zijn zonder haar hippe zonnebril.
Uit pure shock deden wij allemaal meteen onze zonnebril op, tot groot hilarisch genot van de vriend van een van de dames. Maar aangezien wij allen in vol ornaat (lees, de mooiste jurkjes, haar en make-up) de deur uit waren gegaan, hadden we er stiekem toch wel vertrouwen in dat wij geen afzichtelijke scene zouden maken zoals onbekend mokkel X zojuist had volbracht. Dus deden we de zonnebrillen toch maar snel weer af.

Net op het moment dat we besloten dat we er best oké bijliepen, begon het heerlijk vertrouwde gevloek van dierbare vriendin K. (er waren 2 K’s aanwezig). Ze had een heel hip kobalt blauwe jurk aan met pof mouwtjes en de hoogste hakken die kon vinden (ik ben 2 turven hoog, dus dat is haar manier om me te treiteren, dank). Haar outfit werd natuurlijk afgemaakt door een mooie zonnebril die ze gelukkig zonder schaamte kan afzetten, en een zwarte panty. Blote beentje kan nog nét niet. Maar oeps, haar classy outfit was geruïneerd door het meest minuscule bekende probleem: ze had een ladder in d’r panty. Godzijdank is K (bijna) altijd overal op voorbereid en tovert ze binnen 1 seconde een reserve exemplaar tevoorschijn. Ik kwam niet meer bij!

Maar natuurlijk werd ik meteen afgestraft op het moment dat we op een terrasje neerplofte. Binnen 1 seconde (eerlijk waar) presteerde ik het om zelf een mega ladder in mijn eigen zwarte beenversiersel te trekken. Dat extra exemplaar, tja… Vanaf morgen volg ik vriendin K in haar wijsheid. Maar nu zit ik ondertussen in de zon op mijn balkon met een prachtig kunstig gat in mijn panty en een glaasje wijn te genieten van de late middag zon…

Saluto!

Love A,

Volg mij ook op twitter

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties