0

AniqueAmsterdam – Beste Jokertje,

Ik stuur je de brief omdat ik je wil laten weten dat ik onderstebovah en dubbelgevouwah onder mijn stoel lag, toen ik jou voor het eerst op de buis zag verschijnen. Ik was meteen verkocht… Ik glunder nog steeds een beetje na, als ik nu een week later aan je terug denk.

De eerste aanblik was als donderslag bij heldere hemel. Ik wist niet wat me overkwam. Nadat Sniper het beeld door marcheerde en beloofde heel wat meisies horizontaal te krijgah, verscheen jij als zijn tengere evenbeeld. De blonde god van Scheveningen. Wow wat maakte dat een indruk. Daar stond je dan, recht de camera in spetteren.

NEW BLOG
Heerlijk: een vent van 2 turven hoog, maar door je houding leek je toch zeker wel 3 turven hoog hoor. Je had je hoofd zo ver naar achter in je nek geslagen, ja tog sekah, dat ik op mijn hoogste stiletto hakken nog kleiner ben dan jij. Of in jouw taal: kleinah als jouww joengah! Ik wil je tevens complimenteren om je secuur uitgekozen accessoires. Je 4 ringen, je 6 oorbellen, je 2 kettinkjes en natuurlijk die grote armbanden om je polsen: WOUW!

Jokertje

Jokertje

Daar heb je duidelijk even over nagedacht. Ik hoop niet dat je moeder, zusje of vriendin (ow nee die had je niet! Mooi: maak ik nog kans?) jaloers zijn op die bling bling. Laatste compliment (anders word ik net zo glad als Tony a.k.a. Sterretje en dan moet ik daggeren, nee dank u). Ik vind het cool dat je er zelfs aan gedacht hebt om de kraag van je mooie loei strakke polo’tjes omhoog te doen. Hierdoor komt je kaaklijn mooi en duidelijk naar uit. Kijk alleen wel uit als je naar de zijkant gluurt: prik je eigen ogen er niet uit. Mijn voorkeur geniet Jokertje niet Piraatje.

NEW BLOGIk wil je vragen wanneer je terug komt uit sersonisos, ik ben je Scheveningsah accent namelijk nog lang niet zat. Dit is tenminste weer eens wat anders dan de standaard Amsterdam Zuid druiloren met de hete aardappel in hun keeltjes. Voor hen geldt overigens de zelfde waarschuwing, kijk toch uit met hoge polo kraagjes, je steekt niet andermans ogen, maar alleen je eigen ogen uit… Dan rest mij nog 1 ding: Jokertje jij bent mijn bonus ik kannie wachtuh op volgende week donderdag, Ja tog sekah…

Love Anique van der Hulst

Volg mij ook op Twittah!

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties