0

Amsterdam – Zo, wat een heisa afgelopen week. Ik had niet bedacht dat die winactie van mijn 1-jarig bestaan als blogger bij ILFN zoveel reuring teweeg zou brengen. Compliment voor alle leuke reacties, tweets, en mails, dames (én heren!).

Ik ben altijd in de vooronderstelling geweest dat alleen vrouwen het leuk vinden om te lezen over mijn idioterie, omdat zij zich daar naar alle waarschijnlijkheid meer in kunnen vinden dan menig heer. I guess I was wrong… Blijkbaar heb ik de mannelijke zintuigen ook geprikkeld. Afgezien van een aantal pikante opmerkingen via onherleidbare email adressen (zeer heldhaftig heren) heb ik hartstrelende berichten ontvangen. Dank, veel dank.

Nou moet ik toegeven, dat ik zelf best graai-graag en hebberig ben geworden van die zonnebrillen van LuxSunglasses. Toegegeven,  wie wil nou geen Gucci of Carerra zonnebril gratis en voor nop op zijn reukorgaan schuiven? Natuurlijk heb ik de brillen in gedachte al 100 keer aan mezelf cadeau gegeven. Maar dat was niet de afspraak met LuxSunglasses en ILFN.  Dus het bleef bij in dromen… Toch kon ik het maar moeilijk laten, “Ik ben toch zeker zelf mijn eigen grootste fan”, en  “Ik lach immers het harst om mijn eigen stomme grappen.” Echt. Of moet ik me daarvoor schamen?

Enfin, afgelopen weekend was de Amsterdam International Fashion Week. Al die bloedmooie hooggehakte dames hadden een missie. Dat is je vast niet ontgaan. Ik zelf had het genoegen om aanwezig te zijn met gezellige mede-kletsmajoor en Wild Fm radio DJ M. Samen met M. hebben wij een aantal fantastische fashion bobo’s aan de tand gevoeld en geïnterviewd voor Wild FM. Ze vertelden ons wat we wel/niet kunnen verwachten van de nieuwe trends. Er rolde een duidelijke tip uit: hoe absurd de trend ook is, het moet kort. Heel kort. Nee niet je haar, maar de lengte van je kledij. Zo moet ‘concullega’ fashion blogster X ook hebben gedacht: in een niemendalletje verscheen zij namelijk bij de show van SuperTrash. Inderdaad, zij was Super Trash(y). En wat hebben we ervan genoten. Toen namelijk op moment suprême bleek dat er 500 gasten teveel waren uitgenodigd (toch een puntje aftrek voor de organisatie)  bleek dat X met haar véél te korte – hoe noemen we het… – op de grond moest zitten. Nu is dat niet eens zo erg, ze zat immers frontrow. Nee het geniale moment ontstond toen madame na afloop opstond en er een grote condens vlek van haar warme derrière op de grond bleef plakken! Ge-ni-aal. Wij lagen ondersteboven gevouwen (net niet op de catwalk) te rollen van het lachen. En ja, iedereen zag het. Had ze nu maar een grote zonnebril op om zich achter te verbergen.

Weer piest ze naast de pot, want, terug naar de reden dat velen van jullie met smart een week hebben moeten wachten. Hier zijn de grote winnaars zijn van de most fabulous sunglasses voor het komende seizoen dankzij LuxSunglasses:

Anouk Valerie (Bruine Carrera)
Carolien v.D (Witte Gucci).
(Stuur mij even je adres gegevens door, dan wordt het pakketje zo spoedig mogelijk verzonden)

Blijf vooral lezen, dan zorg ik snel voor een nieuwe winactie. Voor de anderen geldt: wees niet getreurd en ontdek als eerste de kortingen op www.LuxSunglasses.nl.

Tot volgende week,

Love Anique van der Hulst

Volg mij ook op Twitter.

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties