0

NEW EDITORS BLOG: FleurAmsterdam – Na mijn tirade van vorige week, heb ik heel wat reacties over me heen gehad van vrienden die de plotselinge zomerse temperatuursverandering maar wat fijn vinden. En makkelijk als ik ben, duurde het niet lang voordat ze mij ook weer in bikini op het strand hadden liggen.

Ze hebben me zelfs zo gek gekregen om de WK-wedstrijd van Nederland – Brazilië als fanatiek Oranjesupporter te bekijken. Het Bavaria-jurkje ontbrak helaas, maar ik was er niet minder fanatiek om. Toen ze tegen al mijn verwachtingen in ook nog wonnen, was het feest in Nederland en bij mij thuis compleet.

De Oranjekoorts heeft zelfs dit voetbalschuwe meisje te pakken weten te krijgen

Al liet ik er stiekem wel een klein traantje om dat we de indrukwekkende borstkassen van de Braziliaanse voetbalgoden dit seizoen niet langer te zien zullen krijgen, maar in de naam van mijn eigen volk feest ik vrolijk mee. De Oranjekoorts heeft zelfs dit voetbalschuwe meisje te pakken weten te krijgen, net als de het zomergevoel.

Geen WK zonder lekker eten!

Geen WK zonder lekker eten!

Wat is de zomer toch heerlijk als je niet hoeft te werken (of voetbal kijken) en met dat motto vertrok ik op een ouderwetse lazy Sunday met mijn lief naar het Amsterdamse Blijburg om een kleurtje op te doen, hippe mensen te spotten en mijn nieuwe bikini in te wijden voor het nieuwe zomerseizoen.

op het overvolle strand gaf ik omstanders nog net geen sneak preview van mijn bikini inhoud

Die bikini kreeg het nog zwaar te verduren, want tijdens een net iets te fanatieke zwaaiactie (hallo-hier-ben-ik!) op het overvolle strand gaf ik omstanders nog net geen sneak preview van mijn bikini inhoud. Gelukkig bleef een gênant moment uit en legde mijn vriend, uit voorzorg voor een herhaling van mijn enthousiasme, een dikke knoop in de uiteinden van de touwtjes van mijn bikini.

Nagenieten van een dagje strand

Nagenieten van een dagje strand

Wat maakt het ook uit op zo’n heerlijke dag, dan vergeten we een donker wolkje gauw, want achter de wolken schijnt altijd de zon.

Have a lovely summer!

Love, F

Volg mij nu ook op Twitter!

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties