0

LotLonden -  I love London! Finally my dream came true. Mijn hele leven heb ik al in London willen wonen en nu is het zo ver. Ik heb een stage kunnen regelen in de meest fantastische stad ter wereld. Niet zomaar een stage, maar een stage bij drie verschillende bedrijven. Om te beginnen bij een famous reclame bedrijf genaamd DDB. Net voor mijn vertrek naar London ben ik aangenomen bij I Love Fashion News om wekelijks een fashionable update te geven van mijn belevenissen in London. Van te voren had ik al gepland om het eerste weekend te gaan shoppen. Warenhuizen als Selfridges , Harvey and Nichols , en grote flagship stores als Top Shop Mathew Williamson en Juicy Couture stonden bovenaan mijn lijstje. Funny, want dingen zijn heel anders gelopen…

Afgelopen vrijdag kwam ik aan in London in mijn nieuwe huis in Shoredtitch. Shoreditch, remember the name, is totally hot op dit moment. Het ligt in het East gedeelte en is hip en alternatief. Fashion staat er centraal en iedereen ziet er dan ook super stylish uit. Meisjes dragen er vooral bontjassen en de jongens skinny jeans. Het is een beetje een rare combinatie, but it looks hot!

Room

London people

Anyway, ik kwam aan in mijn nieuwe, niet zo schone huis en ontmoette daar mijn roomie: een Nederlands meisje genaamd S. We werden gelijk BF’s en S wilde me de eerste avond mee uit eten nemen naar East Pizza, een hip restaurant in Shoreditch. Ik keek mijn ogen uit: heerlijk eten, mooie mensen en we kregen van de eigenaar gelijk een fles wijn gratis. Ik blijf natuurlijk een Hollander en bij het woord FREE gaat mijn hartje sneller kloppen. De eigenaar van het restaurant leek op een jongetje van twaalf, maar is eigenlijk al 21. Hij bleek het neefje te zijn van de man die alle private member clubs in London bezit. Elke hippe wijk in Londen heeft zo’n club, House genaamd, en mijn roomie S wilde al vijf maanden in één van deze Houses feesten. Je komt zo’n House alleen binnen als je lid bent en maandelijks heel veel geld betaalt, zoals the rich and famous in London doen. Gelukkig hadden wij ‘het-neefje-van’ versierd en hij wilde ons wel een avond meenemen naar Shoreditch House.

roomie

Conclusie: mijn eerste avond in London stond ik op het dakterras van Shoreditch house, naast het verwamde zwembad met gigantisch uitzicht over London, Carltons victory dance te doen met mijn nieuwe roomie S. Tot in de late uurtjes stond ik met een Bellini in mijn hand hip hop moves te doen in een luxe huis vol met famous people. Als dit London is,  then I  love it very much ;-)!

Bellini

party

Party

Helaas heb ik de rest van het weekend knock out in mijn Shoreditch bedje gelegen. Bellinis komen behoorlijk hard aan. Mijn planning om een heel weekend te shoppen is mislukt, maar gelukkig blijf ik hier nog drie maanden! Ik ben van plan om een hoop te doen en te beleven en natuurlijk  jullie hiervan op de hoogte te houden. De komende maanden zal ik zo veel mogelijk foto’s en berichten plaatsen. Niet alleen over rare party’s, maar vooral over FASHION!

Peace out!

LL

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties